No ja som ju dostala v piatom ročníku sa mi zdá že z geometrie lebo pri rysovaní trojuholníka som sa posunula o päť milimetrov a celé to bolo v prdeli. A tak v škole som sa tvárila že mi to nejak nevadí ale v sktočnosti ma to ešte aj týždeň trápilo. heh d
nepovedal som to mame, prisla na to o tri tyzdne, ked si ju triedna pozvala do skoly a doma bolo veselo Aspon sa teda mamka snazila, aby bolo veselo, len jej to nikdy neslo...bol som vtedy piatak....aaaa....mam pocit, ze som sa trosku hanbil, ale len trosku
Dostal som ju v druhom ročníku a som ju zatajil mamke ale môj škodoradostní spolužiak to rozkecal všetkým, aj mojej sestre a tá to povedala mamke, tá mi vyhúkala, že som bol v prdeli ešte týždeň a potom som sa poctivo učieval...
Ešte som nedostala Ale ak zajtra dostanem z jednej písomky 4 (bola by prvá), tak ma to bude strašne mrzieť, budem na seba nahnevaná a budem naladená si to akokoľvek opraviť. Aj keď teraz mi je to vlastne dosť jedno a očakávam ju, lebo som sa učila a viac sa preto už spraviť nedalo
tááá ani neviem , kedy....asi až na strednej, lebo na základke som sa biflila a tááák, že som to oznámila s úsmevom rodičom, skoro dostali šok, lebo som to proste nebola ja , teraz už samozrejmosť, ide to so mnou dolu vodou
moja prva a jedina 5-ka bola v tretom rocniku na zakladke a bola to zaujimava zalezitost. bola to hodina prirodopisu, kde ma paniucitelka vyvolala odpovedat na temu letny a zimny den. nuz dobre, nie je problem, ved je to tema, ktoru mam dost dobre zvladnutu. no vzhladom na to, ze par dni predtym som precitala encyklopediu astronomie, vedela som, ako to asi funguje, ako je to so zemskou osou a jej sklonom, takisto ze zen obieha po elipse a v priebehu roka sa jej vzdialenost od slnka meni. na milu pani ucitelku som to samozrejme vsetko vyblafla, ako som ti to nastudovala, cela nadsena, ze jej poviem cosi uzasne, no a ona ma posadila do lavice s 5kou, ze vraj som sa nepripravila. to ma ale prilis nestvalo, ved ocividne nemala ponatia o tom, co hovorim - alebo sa aspon potvrdilo to jedine zlate pravidlo - nikdy neukaz svojmu ucitelovi, ze vies viac ako on. co ma naozaj nastvalo, bolo to, ze ucitelka nasledne za mnou vyvolala spoluziacku, povedala skoro celu latku namiesto nej (spoluziacka vtedy povedala dokopy 2 slova) a posadila ju s jednickou.
Neviem niekedy v 7 ročníku možno,z aj.To preto,lebo sa nám dal naučiť slovíčka ako synovec,teta...a pri nich boli aj obrázky,ktoré som si ja nezapamätala.Dal nám písomku,kde sme ku každému obrázku mali napísať kto na ňom je a bola som v háji . Nakoniec mi tú 5 neuznal
0 bodov z 8, sekunda, ucivo o prenasani bodov cele vianoce som sa kvoli tomu stresovala ze co z toho budem mat. ked som mala 5 bolo mi to jedno ale to som este mala obdobie ked som doma oznamovala znamky a otec ma tak zjebal ze som za to plakala hadam dva dni
esteze ma to vekom preslo dnes donesiem za den dve stvorky patku a je mi jedno na konci mam vzdy 1/2 tak co sa budem stresovat
Z dejepisu Tusim v sekunde. Najhorsie na tom bolo, ze som odpovedal a nic som nevedel. A kamaratka mi pritom radila. Ucitel dal 5 mne a aj kamaratke, avsak nespravnej! Neradila mi ona, ale jej spolusediaca Takze Tana sa doteraz na mna hneva Za svoju prvu 5, ktoru dostala nepravom
A hanbil som sa a bolo mi smutno... Rodicom to vobec nevadilo, ucim sa pre seba
minulý rok v kvarte z fyziky...ušlo mi pár sĺz, pretože na tom predmete mi kvôli rodičom dosť záleží teraz sa z toho už len smejem...pred týždňom som z fyzi dostala 3 s smiala som sa Zlepšujem sa!
ja si pamätám, že to bolo na základke zo sloviny, pretože som nepriniesla knihu či čo to a bolo mi to jedno, kedže taká 5 .. a ostatné sú len z telesnej keď tak
ja som dneska dostala svoju prvú 5.. teda ešte som ju nedostala, len som pohnjila písomku až tak, že to bude za 5 .. v škole som to prežívala celkom ok ale teraz mi je to ľúto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
A ako som prežíval ? Mal som v piči.
a nevadilo mi to - opravila
štvorky ma trápili viac, lebo ich bolo viac........aj trojok
Ale raz to bolo tak tesne, no profesor nám to nakoniec neuznal, lebo by mali všetci
esteze ma to vekom preslo dnes donesiem za den dve stvorky patku a je mi jedno na konci mam vzdy 1/2 tak co sa budem stresovat
A hanbil som sa a bolo mi smutno... Rodicom to vobec nevadilo, ucim sa pre seba
klop...klop...klop
Teraz síce nepoteší, no niekedy rozosmeje ... ale nedostávam často, tak ak nejaká príde, opravuje sa dosť skoro
Vlastne obe päťky čo som kedy dostala boli za ťahák a doteraz ma neštvú