ahojte. nedávno som sa pohádala s veľmi dobrým priateľom, povedala by som aj že viac ako priateľom.....nerozpráva sa so mnou, musím si to nejako u neho vyžehliť. lenže netuším ako...prosím poraďťe. ozaj úprimne som sa mu ospravedlnila, snažila sa ho dosta
tak to by si mala ty vedieť, čo na neho platí.. (niekomu stačí aj čokoláda ) .. alebo počkať, kým ho to prejde.. ak to nebolo nič také vážne, hádam nebude taký hlúpy, že zničí také priateľstvo kvôli tomu..
neboli sme spolu ešte, ale náš vzťah nie je obyčajné priateľstvo...je tam viac, lenže sme sa nedokopali k chodeniu spolu...a nie je v mojom veku, je o 3roky straší...ja len by som chcela vedieť, čo zaberá na urazených chalanov...
pohádali sme sa kvôli sexu...teda, chlapskym pudom....nevedomky som zhrnula vsetkych chlapov do jedneho vreca...a spomenula cosi typu ze im ide len o sex....a urazil sa, aj napriek tomu ze mi predtym povedal, ze nepatri medzi vacsinu...cize som ho nebrala ani medzi nich...nepochopili sme sa zjavne
zalezi na tom kvoli comu ste sa pohadali a co ste si vykricali. ale mozno by si mala len pockat kym vychladne. a mozno mu to pride nakoniec aj samemu luto a ozve sa ti.
Keď ťa má chalan úprimne rád, tak mu nezáleží na tom kedy bude sex, rady typu urob mu dobre, rovno ignoruj. Myslím, že je možno urazený, ale asi iba preto, že ste sa nepochopili, skús mu dať najavo, či mu to už povedať, čo k nemu cítiš, myslím, že tým nemôžeš nič stratiť a môže to byť ešte veľmi pekné ... Veľa šťastia ...
absolutne nechapem preco sa vlasne urazil baby niekedy maju take narazky ,aj ja ale este sa mi nestalo ,ze by som niekoho tym urazila.... skor sa mi to snazil vyvratit a cakal kym som to ja nechcela .... ak je prilis tvrdohlavy a nehce aby si mu to vysvetlila, tak kasli na neho neoplati sa trapitkvoli niekomu co ta ma '' na haku'' ... kolko ste boli spolu ?? mozno si to casom uvedomi .... a narovinu aj keby ste spolu mali vztah alebo by ste sa dalej priatelili niekedy by si nevedomky mohla povedat nieco na co by sa urazil... si mlada pekna a chalanov beha po svete aj po poprade vela ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nejaka vecera by to mozno vyriesila, ci?
Sice sa nemusel az tak urazat ale mohol ti vynadat aspon