@cicinqa no ja mám vlasy dosť dlhé, aby som vedela, že je to des len som lemravá ísť ku kaderníčke, a viem, že keď ešte 5cm vydržím, tak ich môžem speňažiť
@luc.ka no ja som ptm asi tiez lemrava, lebo ku kadernicke chodim raz za tri roky a to uz vtedy, ked mi idu poriadne na nervy te vlasy.....stale sa vyhrazam, ze pojdu dole, ale vsetci mi to zakazuju a najviac priatel....ten je z nich namakko....bodaj by ne, on ich nemusi vlacit so sebou! ale su dni, ked som na ne hrda prajem dobrý zárobok ja už mám riadnu kopu odlozenu, len som lemrava ich ist predat
@cicinqa sú kaderníctva, kde ti ich odstrihnú, zaplatia za ne, a nový účes ti spravia zadarmo... oplatí sa ale je fakt, že chlapi viac letia na dlhé len čo, keď je s nimi toľká otrava, a tá spotreba šampónu, och...
@luc.ka no, len sa aj trošku bojím, je to predsa len DNA....co ja viem....sak uvidim, prinajhorsom mi ostanu na vlastnu parochnu no o tej spotrebe samponu radsej pomlcim.....
ja si vlasy umývam výlučne len nad vaňou, nie počas sprchovania a vždy dopredu zakloním, šak som neni akrobat..aj keď viem urobiť velmi pekný mostík aj spomalený dokonca!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a a a a a a a a a a a.............(uz)