Zdar ľudia... ako už z nazvu vyplyva chcel by som mať učes emo a chcem sa spytať či ste to už niekto robil sám...
Chcel som to zveriť človeku ktorý sa vyzná (aspon by mal) ale ked som išiel do prveho kadernictva povedala mi že ne lebo mam ťažke vlasy či
skus si to ostrihať sam (mne sa to podarilo), pretože keď som bol naposledy u kaderníka tak som vravel že ofinu neskracovať a mne ju odštikol celu - od vtedy mám strach z kaderníkov. Ale ako neni to nič ťažké, ja si len vždy vlasy trochu pristrihnem a mam to tak ako to chcem ja, aj keď potom počúvam blbé keci od okolia.....
Ak povedala, že máš ťažké vlasy tak to znamená že ich máš trochu hustejšie, a nebudú ti držať bez dobrej dávky laku, alebo prežehlenia vlasov do štýlu akého by si chcel ... skús si poriadne vyžehliť vlasy poukladať si vlasy ako by mali byť poukladané emo vlasy, potom len stačí ísť ku kaderničke a povedať čo by si chcel skrátiť, čo na postupku čo preriediť ak máš husté vlasy ..nemôže nič pindať proste poskladáš si svoj účes sám ako ti to bude samému vyhovovať, potom si len kúpiš čiernu farbu na vlasy nafarbíš a máš
Aspoň ja by som to tak spravil na tvojom mieste " inšpiruj sa pozri sa na seba aj sebakritický či by ti to šlo alebo nie možno zmeníš svoj názor...
Keep Calm and Smile more
@dark4sky - hej aj ja som sa bal že mi doserie vlasy... asi to tak malo byť, že nakoniec to urobim sam... ja to skusim teda.. ked sa podari hodim sem photo..
@luxie - ako pre teba... včera som robil video tak si ho kukni.. som odolny voči napätiu zo zasuvky 236V
@keepcalm - mne ludia hovoria že raz mam huste potom riedke vlasy že to nebude dobre vyzerať... hovno vedia... vlasy si žehlim aj ked poobede su zas take... o ničom.. ale už som sa rozhodol .. sam to urobim nebudem platiť za niečo čo si možem urobiť sam... dnešny zažitok bol znamením.. niečo už vymyslim..
@boolean tak v prvom rade nechaj si dlhšie vlasy, prinajmenšom ofina by mala byť aspoň do pol tváre, čo sa týka učesania tak to asi vieš, väčšiu časť na tú stranu na ktorej chceš ofinu mať, poprípade ešte prefarbi na čierno
veľa používajú aj žehličku na vlasy aby to bolo rovné, ale to vraj dosť ničí vlasy, tak potom neviem
to by som im urobil cirkus, keby ma niečo také postihlo, proste kaderníčka musí byť kompetentná na to, aby dokázala splniť normálne požiadavky zákazníka.
kaderníčky sú na **** ,,, ja sa strihám sama a aj farbím už nejaký ten rok a vždy to spravím tak ako sama chcem je to fakt ľahké, chce to len tréning nájdi si na googli foto nejakého emo-boya, ktorého účes sa ti najviac páči a potom už len strihaj, farbi, tupíruj, lakuj, aby to vyzeralo tak ako to má on good luck
Kvôli profilovke v komentári č.@0 som si myslela, že si baba(duck face), a v živote mi nenapadlo, že aj chalani sú vymyté mozgy, takže gratulujem, vyhral si
ja by som si to sama nestrihala ak v tom nemas prax. moj brat má tiež účes podobný emo, ale ani jemu kadernicka nechcela urobiť cisté emo lebo on ma prilis tazke a jemne vlasy a furt by to mal take splihnute ako keby mokré tak sa preobjednal a tentoraz som sla snim a kadernicke ukázala uces co sa mu paci a dohodli sme sa kompromise. skus to tak aj ty. chod za nejakou kadernickou co ta uz aj predtym strihala a pozna ta (lepsie sa s nimi dohaduje) ukaz je obrazok v mobile alebo vytlacený a dohodni te sa s nou. moj brat si tento uces dal(sice ma kratsiu oinu lebo robi vela vykresov do skoly a kvoli ociam,ale ostatok sme dodrzali)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Cítim, že sa rodí nová hviezda Birdz-u.
musis si vsimat vrstvy vlasov - je jasne vidiet, ze ofina je najdlhsie zo vsetkeho + je nakrivo
zostatok robia vlasy scesane v tvari
Aspoň ja by som to tak spravil na tvojom mieste " inšpiruj sa pozri sa na seba aj sebakritický či by ti to šlo alebo nie možno zmeníš svoj názor...
Keep Calm and Smile more
@luxie - ako pre teba... včera som robil video tak si ho kukni.. som odolny voči napätiu zo zasuvky 236V
@keepcalm - mne ludia hovoria že raz mam huste potom riedke vlasy že to nebude dobre vyzerať... hovno vedia... vlasy si žehlim aj ked poobede su zas take... o ničom.. ale už som sa rozhodol .. sam to urobim nebudem platiť za niečo čo si možem urobiť sam... dnešny zažitok bol znamením.. niečo už vymyslim..
ja by som ťa vystrihal do holá. nejakú saskarinu na hlave by som tí isto nerobil.
veľa používajú aj žehličku na vlasy aby to bolo rovné, ale to vraj dosť ničí vlasy, tak potom neviem
@kitty2059 - tak dík.. ja to skusim :happy:
@bloodypunk no čo ti poviem... vymytý mozog nemam... možno občas... mam rad duckface... čo proti tomu mate?
a dopíšem ti nejaký odkaz v binarnej sustave... pomôcka ( ASCII kódy znakov v dekadickej sustavy prevedené do binárnej sústavy)
0000001
1110011
1101111
1101101
0100000
1110010
1100001
1100100
0100000
1111010
1100101
0100000