skus nejake obrazy (nie take klasicke ja mam strasne super obraz z ikey napriklad a ked budem velka chcem mat campbell beans) alebo take tie nalepky na stenu (tiez z ikey)
ja mať izbu svoju tak obrazy, ftoky velké zarámované a nejaké fotky ludí ktorý ma motivujú, nejaký Klitschko, 2pac a tak ale mne stačí aj moja nástenka ajkeď by to chcelo trochu ju vylepšiť...
fotky, plagáty, kvetiny, nástenka, tienidlá, svetielka, pomaľuj si steny (po dohode s rodičmi ) alebo si zasnež okno papierovými kruhmi (keď ich dáš nad radiátor, budú sa aj točiť!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Lebo každy tam chce mat niečo ine...
a @3 ma predbehla
skus nejake obrazy (nie take klasicke ja mam strasne super obraz z ikey napriklad a ked budem velka chcem mat campbell beans) alebo take tie nalepky na stenu (tiez z ikey)
Presne toto si idem dávať nad posteľ, už ju mám aj doma v rozmere 254x184 cm, len najprv si tu potrebujem vymaľovať, aby to ladilo
a kde si ho kupila lebo mam hnedu izbu akurat by mi ladil
» www.tapety-folie.sk/fototapeta-eiff...
tu mas par+ mottá a fotky prieteľov