Ako si začať s chalanom kt. je o 8 rokov stasri a navzajom sa pritahujeme??
Chcela by som poradiť v jednej veci spoznala som jedného chalana kt. ma 25 a ja 17....viem možno to je velký vekový rozdiel ale naozaj ho lúbim teda citim že ma k nemu nieco až moc pritahuje...
Pozanam sa s nim asi 5 mesiacov a sme z toho isteho mes
@4 peper piper:myslim si že mas pravdu ja som mu to povedala že keby si ma naozaj tak velmi moc cel tak sme spolu a jebes na vsetky reci a co povedia kamosi lenže to jetak že asik ce byt so mnou ked budem plnoleta teda moj usudok mojej velmi dobre kamoske povedal že ked budem mať tých 18tak vtedy mu bude jedno co sa bude hovoriť a co povedia kamosi..lenže sa bojim že zaten rok sa toho vela zmeniť
Totálna blbosť, keby ťa lubil tak mu tvoj vek určite nevadí a určite by na teba nečakal kým budeš "plnoletá" ale hned by sa chopil príležitosti. Dievča nechcem ťa sklamať ale niečo mi tu nesedí.....
aj ja som mala priatela o 7 rokov starsieho a zoznamili sme sa, ked som mala 17 a v pohode aj jeho kamosi, zvyknu si teda jeho kamosi si ani nemuseli zvykat, oni to brali uplne normalne...
@20 no sak hej to si aj ja uvedomujem neviem co on riesi asi to proste necham tak nech to plynie samo....keby fakt tak cel tak ma malen on ja neviem vyhovorky asik abo neviem ako to chapať
@19 no ja viem urcite by si zvykli jeho kamosov poznam su uplne v pohode sem tam si s nimi vypijem pokecame zatancujeme...on nece aby boli reci a furt a furt lento iste mnas nim sestrenka zoznamila a ona no vie o nom uplne vsetko jako on je fakt že dobrý chalan a nie nejaký ... on je dost uprimný a vsetko co ma na srdci to na jazyku...ked amm nejaký problem zo vsetkým mi pomôže len neviem preco nece byt teraz so mnou ale až potom..a nie som naivna ako to tu skoro vsetci opisujete ci myslite ..bud je to tak že ma neluby na tolko aby sme spolu chodili ..ach jaj
@24 mozno mu fakt iba dost zalezi na tom, co povedia ludia, ale to je podla mna dost hlupe...ved nechaj to plynut a ked to nevyjde, tak budes vediet, ze on nebol pre teba
@stodvaciatkar nie nie je to moj celoživotný ciel ja ani možn o sa necem za neho vidat v 18 bože sak mam este celý život pred sebou ale jedno viem že cem byť s nim
myslim ze o osem rokov je este v pohode....mne sa stale pacia ovela starsi a je tov iec ako osem rokov....podla mna,ked sa jeden druhemu paci,stacia na zaciatok nejake tie pohlady a usmevy a ostatne pride....teda u man to funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
dám ti radu: začni piť rum
sak to je taka smiesna vyhovorka, ze sa musim naozaj aj zasmiat.....
proste sa vyser na neho ked ta nechce
Potom ma včak kamarát vyviedol z omylu Uviedol mi hneď asi 5 príkladov keď to bolo 16 ku 40 17 ku 53 atď.
A k téme: súhlasím zo všetkým vyššie povedaným