@Meaning_fullness Raz som s kamaratmi zaplatil jednomu tiperovi 70 € za jeden "zmanipulovaný" zapas.. Mali sme vsadiť na presný vysledok. Kurz bol 90+... Dal som tam 10€ a lose... Odvtedy nevsadzam
ja v tvojom veku...som behal vonku s kusou na gumičky a stagnoval u starkej v zahrade...mobil som mal po otcovi a chodil do cukrárne na pelendreky a kyslé pasy...a pedro zuvacky..
kde sa stala chyba??
K teme : v tvojom veku sa brigady hladaju tazko, ja som napr. upratovala znamym mojich znamych atd. Len si dalej pekne setri, nez nasetris 600€ ti pravdepodobne rodicia kupia mobil, ktory nechces, ale potom sa najde nejaka ina vec, na ktoru budes potrebovat tolke peniaze. aspon sa naucis trochu hospodarit atd.
@melancholik pan Buffet v jej veku tiez hladal priležitosti kde sa dá zarobiť na svoje potreby. Nezaklincuvavaj potencial, nerob to čo vačšina, radsej skus pomocť relevantnymi napadmi
K veci, ak si niekde na dedine, alebo v meste, tak mozes obehat susedov a popytať sa ci potrebuju vypomoc za nejaku financnu ciastku
pi*e tote deti uz fakt nevedia co so sebou... boha mobil za 600 eur to ja si teraz nedovolim kupit taky mobil (povedal a nedavno kupil noťas za 2300 ) ale tak v 11tich by si si mal radsej omalovanku kupit
skús to u známich alebo popros rodičov nech ti začnú dávať vreckové. napr. keď vynesieš smeti alebo za známky. ale podľa mňa sa ti teraz tiež ten mobil neoplatí, lebo za dva (možno ani to) sa ti bude páčiť ďalší dokonca možno lepší a čo urobíš? zase si ho kúpiš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
kde sa stala chyba??
K veci, ak si niekde na dedine, alebo v meste, tak mozes obehat susedov a popytať sa ci potrebuju vypomoc za nejaku financnu ciastku
Najprv mi musíš poslať na účet tých 200€.
Napíš mi TS, a ja ti pošlem číslo účtu, kam mi pošleš 200€. Potom ti pošlem TIP na zápas. Dôveruj mi.