Aké sú vhodné potraviny na zvyšenie testosteronu ???
Ak by ste vedeli o nejakom dobrom článku,videu ohladom zvýšenie testosteronu tak mi napíšte ale prosím neodporučajte mi tabletky ani proteiny proste len taký prírodny testosteron napr.ako získať testost
kvalitný spánok, pravidelné cvičenie, zdravšie stravovanie, nižšia hladiny krvného cukru. Naopak, produkciu testosteronu znižuje hlavne chronické stresové pôsobenie, nedostatok spánku, fyzická nečinnosť a nekvalitná strava, s tým súvisiaci vysoký krvný cukor.
K tomu tribulusu suhlasím s tým, že ti ho vôbec netreba, po takých doplnkoch sa siaha vo veku okolo 30ky ked sa ti už testosteron netvorí v takom množsve ako predtým v produktívnejšom veku.
@2
Skusal som Tribullus na radu kamarata, ktory mi o nom hovoril, ze funguje ako prirodny steroid. Tiez hovoril, ze pri vykone robotnickej prace znizuje pocit unavy. To vsetko bola pravda, ak som bol unaveny supol som si dve tri tablety rano a vydrzal som bezproblemov makat. Po dvoch dnoch volna sa vsak dostavili vedlajsie ucinky o ktorych mi tiez hovoril. Mal som nesmiernu chute. Nedokazal som to uz takmer ovladat. Vzhladom na to ze som nemal frajerku, bolo to o to horsie. Nemyslel som na nic ine. A nedalo sa s tym nic robit. Masturbacia nepomahala. Chut bola vzdy rovnaka. Ucinok bol nasledujucich 5 dni. Zistil som, ze ak som nemal fyzicku zataz, prejavili sa po par dnoch 3-5 dni tieto ucinky na dalsich 5 dni. Neskutocne. Akonahle budem mat frajerku skusime to obaja. Kamarat mi potvrdil, ze jeho frajerka to tiez jedla a nevedel si to vynachvalit. Nemala konca.
To by bolo k mojim skusenostiam s Tribulus terestris
- vidím to tak že priateľka dostane obohatenú ovocnú šťavu.
Dikes za príspevky dosť som o testosterone čítal čo sa týka svalstva a svalovej hmote takže som chcel vedieť ako si môžno testosteron zvýšiť ale ako som si časom čítal tak kedže mám 18 rokov tak ho až tak nepotrebujem ale na dalšej strane je dobre ho aj mať takže ak viete nestrácať respektive čo by som nemal pr.jesť a robiť aby som testosteron zbytočne nestracal ???????????? a neviete či sa nedá nejako testosteron zmerať ak by ste vedeli tak píšte.
Zdrava strava bohata na bielkoviny a hlavne tuky ano ale na zdrave tuky ako vajcia orechy ryby olej a pod. a omega 3 co je v rybach.. a ako doplnok skus zinok magnesium a b6 ZMA. A striedat silovy trening s vytrvalostnym a spavat 8 hodin.
podla mna si dost mlady na to, aby si mal problemy s hladinou testosteronu. Urcite vsak kvalitna strava
- silovy trenink
- zinoc - vyrazne zvysuje testosteron / mozu byt aj tabletky
- schudnut hlavne ak je clovek obezny
- znizit prijem cukru
- vitamin D - bud tabletky alebo byt viac na slnku
- dostatok spanku
- vyhybat sa stresu ak ho mas
inak pozri na tento blog, je to na temu prirodny testosteron
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Zdrava strava, ciste telo, sport.
K tomu tribulusu suhlasím s tým, že ti ho vôbec netreba, po takých doplnkoch sa siaha vo veku okolo 30ky ked sa ti už testosteron netvorí v takom množsve ako predtým v produktívnejšom veku.
@2
Skusal som Tribullus na radu kamarata, ktory mi o nom hovoril, ze funguje ako prirodny steroid. Tiez hovoril, ze pri vykone robotnickej prace znizuje pocit unavy. To vsetko bola pravda, ak som bol unaveny supol som si dve tri tablety rano a vydrzal som bezproblemov makat. Po dvoch dnoch volna sa vsak dostavili vedlajsie ucinky o ktorych mi tiez hovoril. Mal som nesmiernu chute. Nedokazal som to uz takmer ovladat. Vzhladom na to ze som nemal frajerku, bolo to o to horsie. Nemyslel som na nic ine. A nedalo sa s tym nic robit. Masturbacia nepomahala. Chut bola vzdy rovnaka. Ucinok bol nasledujucich 5 dni. Zistil som, ze ak som nemal fyzicku zataz, prejavili sa po par dnoch 3-5 dni tieto ucinky na dalsich 5 dni. Neskutocne. Akonahle budem mat frajerku skusime to obaja. Kamarat mi potvrdil, ze jeho frajerka to tiez jedla a nevedel si to vynachvalit. Nemala konca.
To by bolo k mojim skusenostiam s Tribulus terestris
- vidím to tak že priateľka dostane obohatenú ovocnú šťavu.
- silovy trenink
- zinoc - vyrazne zvysuje testosteron / mozu byt aj tabletky
- schudnut hlavne ak je clovek obezny
- znizit prijem cukru
- vitamin D - bud tabletky alebo byt viac na slnku
- dostatok spanku
- vyhybat sa stresu ak ho mas
inak pozri na tento blog, je to na temu prirodny testosteron
» prirodnytestosteron.sk/...