Baby poznáte to: 2 dni silnejšej menštruácie a po nich ďalších 2-5 dní slabého krvácania, ktoré má skôr charakter špinenia. Neviete, ako sa dá ten 2-5-dňový interval skrátiť? Nemám problém s intezitou, ani bolestivosťou, len s tou dĺžkou. Sú na to nejaké
Snowprincess => ale ak sa cítiš slabá, ak sa ti točí hlava a podobne, tak s tým radšej zájdi k doktorovi. Nebolo by bohviečo, keby si mala vykrvácať. Ale ak sa cítiš fajn, ešte môžeš počkať
Problém je v tvojej HAK, pretože je to čistý gestagén a neobsahuje estrogény, ktoré udržiavajú ženský cyklus. Pri gestagénovej HAK je spotting (čiže to špinenie, ktoré popisuješ) úplne normálne, tak isto sa ale môže stať, že nebudeš krvácať vôbec.
Gestagénová HAK je všeobecne dosť zle znášaná aj kvôli účinku na pleť a vlasy - väčšie mastenie.
Takže moja otázka znie, ak smiem vedieť, prečo práve gestagénová HAK?
Gestagénová HAK obsahuje menšie množstvo hormónov ako klasická estrogén-gestagénová HAK, preto nemá toľko vedľajších účinkov ako zmeny nálad, priberanie na váhe, bolestivosť prsníkov. Takáto nízkohormonálna HAK je všeobecne pre ženy, kt. nemajú problémy s pravidelnosťou cyklu, odporúčaná gynekológmi viac ako vysokohormonálna.
ano, je to sposobene odlupovanim stien maternice, lenze krvacaju cievky, ktore sa nestihnu pred zacatim menstruacie uzavriet. a prave preto je dobry cintron, stiahne ich, a celkovo je potom krvacanie slabsie.
21. nie, na to si davam pozor. nie som z tych, co beru vegetarianstvo ako najhorucejsiu novinku a chcu byt in. jednoducho maso nepotrebujem a bielkoviny si viem ziskat aj inak.
dnes som dostala menstruaciu,a v piatok idem na chatu.Poradte mi prosim prosim co mm robit aby mi skoncila do piatku.alebo aby bola aspon uplne slabucka.
Ten recept s citronami fakt zabera. Mam to otestovane. Ja som tiez potrebovala skratit kramy kvoli panskej navsteve : ) a ked som do seba naliala asi 0,5 litra citronovej stavy cistej neriedenej tak sa mi skratili z klasickych 6 dni na 3 dni.
Tak ako citronova stava ti oslabi krvacanie, tak stava z cerveneho hrozna ti ho zosilni, ale v znesitelnej miere a to by ti to malo skratit... vsak klasicky recept na kupanie - najprv stava z cerveneho hrozna, potom citron a mozem sa kupat
mno tak skratis menstruaciu jedine CVICENIM!!!! CVIC CVIC CVIC !!! OVERENE aj mne to skratilo menstruaciu na 3 dni poprve nebude ta nic bolet a prejde ti to rychlejsie takze babi cvicme !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Babským receptom neverím,ale hak určite pomôže. Teda,ak ti to za to stojí
Snowprincess => Chceš tým povedať, že sa nemám na čo sťažovať, že?
Lenže to krvácanie je spôsobené odlupovaním stien maternice a neprestane, kým sa neodlúpe a nevyplaví celá. Takže citrónmi by som to asi len predĺžila
A ešte jedna taká otázočka: Krvácaš slabo alebo silno? Slabé krvácanie nie je problém, ale pri silnom to môže byť nebezpečné
Problém je v tvojej HAK, pretože je to čistý gestagén a neobsahuje estrogény, ktoré udržiavajú ženský cyklus. Pri gestagénovej HAK je spotting (čiže to špinenie, ktoré popisuješ) úplne normálne, tak isto sa ale môže stať, že nebudeš krvácať vôbec.
Gestagénová HAK je všeobecne dosť zle znášaná aj kvôli účinku na pleť a vlasy - väčšie mastenie.
Takže moja otázka znie, ak smiem vedieť, prečo práve gestagénová HAK?
Gestagénová HAK obsahuje menšie množstvo hormónov ako klasická estrogén-gestagénová HAK, preto nemá toľko vedľajších účinkov ako zmeny nálad, priberanie na váhe, bolestivosť prsníkov. Takáto nízkohormonálna HAK je všeobecne pre ženy, kt. nemajú problémy s pravidelnosťou cyklu, odporúčaná gynekológmi viac ako vysokohormonálna.
musime si to pretrpiet
@35 @hodosiova Gynekológa sa nebojím a HAK beriem tá to nevyrieši
Funguje to, aj keď ma už bolí brucho? Bo zvyčajne tak po týždni bolesti mi prídu disappointed: