ale nemalo by sa to robiť, už aj toto je vlastne ojeb keďže property ktorá je na to (visibility: visible) je hodená ako !important (tzn. niekto kto birdz robil úmyselne plánovite nechce aby sme to robili)
Je ZAKÁZANÉ pridávať do dizajnu EROTICKÉ alebo RASISTICKÉ obrázky, videá či texty. Je ZAKÁZANÉ MENIŤ POLOHU objektov mimo Webky, čiže logo BIRDZ, menu a pod by malo ostať na tom istom mieste. Stĺpec s profilovkou vo vnútri webky si môžeš prehodiť do prava, ak to dokážeš
@16 Ze co sa stane potom? No potom mne, @fxx , @piter09 a aj @midnight Bill Gates, Facebook a aj Birdz posle euro za kazdu tvoju "frajerinu" z tvojho vreckoveho od rodicov.
a aj za kazdy show/hide hornej listy, takze v zaujme neozobrocovania birdzu ta musim nahlasit, aby ti ta banovali a aby nam nemusel birdz a ine institucie posielat eurace.
@chef vtipnééé fakt...Z môjho vreckového?? Tak to nedostaneš nič, nedostávam Ked si nechcel nemusel si sa zapájať do témy, ja som o to nestál ak toto ideš vypisovať..takže už nereaguj.
@ragdoll hanbil som sa Vieš to je také, nepíšeme si, vlastne sa nejako nepoznáme a ozvem sa keď niečo potrebujem Ale inak ďakujem Aspoň ty do mňa neskáčeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
{
opacity: 0;
}
ale nemalo by sa to robiť, už aj toto je vlastne ojeb keďže property ktorá je na to (visibility: visible) je hodená ako !important (tzn. niekto kto birdz robil úmyselne plánovite nechce aby sme to robili)
2. Prečítaj si pravidlá
Je ZAKÁZANÉ pridávať do dizajnu EROTICKÉ alebo RASISTICKÉ obrázky, videá či texty. Je ZAKÁZANÉ MENIŤ POLOHU objektov mimo Webky, čiže logo BIRDZ, menu a pod by malo ostať na tom istom mieste. Stĺpec s profilovkou vo vnútri webky si môžeš prehodiť do prava, ak to dokážeš
Cize je to porusenie pravidiel ako pise @6
@midnight dakujem Kým ma nezavrú je mi to jedno
1) google
2) show hide div onmouseover
onmouseout="skryTo('id_elementu');return false" onmouseover="ukazTo('elementu')
A môžem ešte vedieť kde som sa frajeril??
A teraz už sklapni.
#hlavickab {opacity: 0;}
#hlavickab:hover {opacity: 1;}