1. rovnoprávne to je - aj ženy majú právo baliť chlapa, ale aj tak BY TO MALO byť na chlapovi
2. off topic - z 1. vyplýva, že rovnoprávnosť celkove je blbosť
3. @7 presne tak, ženy na tom nie sú o nič lepšie (a nie len preto že rodia)
celá rovnoprávnosť voči ženám a mužom je smiešna a vždy bude ... z biologického hladiska nie sme nastavení v prírode tak aby sme mali rovnaké možnosti (čiže práva) ... je pekné že sa na nás vzťahujú ako na ludí základné práva ale všetko má svoje hranice ... žena má svoju úlohu v spoločnosti, v rodine a aj sama pre seba a tak isto aj muž ...to čo dokazuje dnešná spoločnosť a boj za zrovnoprávnenie žien s mužmi je smiešne, chcú len všetky výhody a nevýhody nechávajú na mužov ... to kde sme? samé kraviny
proste žena (v tvojom prípade dievča) je ešte dieťa, ktoré potrebuje postrčiť a mať smer ... (ukázať tvoje schopnosti a zaujať) je síce pekné očakávať že urobí prvý krok, ale ver mi že neurobí ...a ak urobí tak si v peknom hajzli, pretože to bude dosť živé dievča s ktorým to nemusí byť neskôr jednouché ...
rozprávaj sa s ňou, rozprávaj rozprávaj ... spoznávaj ju ... a buď jej čo najbližšie ... to ostatné príde samo, alebo vôbec ...
@khatru Najskor podla mna pouvazuj, ci k nej naozaj citis nieco viac. Lebo ak je to iba o tom, ze sa s nou rad rozpravas, tak to sa o laske ani hovorit neda.
A ak naozaj zistis ako to s tebou je, az potom jej zacni prejavovat naklonnost. A to sa da rozne.
musíš si kúpiť lamborghini alebo nájsť draka a počas svätojánskej noci, keď bude spať mu odtrhnúť hornú tretiu mihalnicu z prava z ľavého oka a potom požiadať loktibradu o slzu šťastia a následne ak vývar z toho dáš vypiť jednorožcovi a počkáš na jeho prvý moč, získaš následne supertekutinu lásky. Potom stačí ňou na veľkú noc pokropiť svoju vyvolenú a bude tvoja
@alex458 preboha len nech jej nepovie ze ju chce. ved to by zo seba urobil uplneho debila. nech sa nezavezne stretavaju nech ju pobozka a potom to skusa posunut dalej... ak im to bude klapat v posteli mozu porozmyslat aj o vaztahu.
každá baba ma záujem o iných chalanov, niektoré milých,múdrych a niektoré "drsných tvrdasov". podľa toho by som sa aj tak správala.ale ak sa jej páči niekto iný tak to bude ťažšie... Môžeš ju pozvať niekde kde budete len vy dvaja alebo kde rada chodí (napr. Nejaké staršie ihrisko,lúka kde by si urobil piknik,ak má rada filmy tak nejaký film v kine.
A medzi tým by som jej to naznačila že sa dlho poznáme a že sa mi páčiš už dlhí čas ... A neskôr ju pobozkaj (len ak cítiš že aj jej sa páčiš ... ) Toto by na mna zabralo ale nemusí to nanu zabrať
@alex458 ale este medzi nimi nepreskocila iskra, ani spolu nic nemali. najprv nech si skusia ci sa k sebe hodia (fyzicky) a az potom nech riesia buducnost.
mna sa raz jedno dievca otvorene spytalo ci "budeme spolu chodit" (poznali sme sa predtym par hodin) povedal som ze hej ale odvtedy som sa jej vyhybal.
ludia by mali robit veci spontanne a nie si davat ultimata z ktorych sa uz neda vycuvat pride mi to infantilne.
Nic. Ak by bol potencial, ze sa do teba zamiluje, uz by sa to davno stalo. Ver mi, zeny rychlo sa rozhodnu, ci s tym chlapom by chceli nieco mat alebo nie. Ja som tiez pozyval zeny von, a ony si mysleli, ze z kamaratsva a pod. (WTF?). V dnesnej dobe mi pride, ze zenam treba kopnut do hlavy=rovno pozvat na sukacku, aby pochopili, ze ich chces. Neviem, ci to sposobil huf premiliych chlapcov, ze zeny bezne prijimaju pozvanie do kina, kolu, vino, veceru ako kamaratske gesto(WHY?), lebo ti chlapi nemaju gule im povedat, co chcu. A ja, ked ich pozvem, co pre mna znamena baliace gesto, a potom dam priamejsie najavo (silnym objatim, pohladenim po vlasoch, prip. bozk), ze sa mi pacia,tak su vygulene, ze co?.A ak sa uz poznate, tak sa na teba nenahneva, ak ju zacnes obchytkavat alebo bozkavat. Ak sa jej nepacis, tak sa odtiahne, ale po case zacnete zase spolu sa bavit.
zacni citat moje fora, blogy, proste vsetko odomna, hned sa ti polepsi alebo zajdi do posilky, kup si poriadne handry, daj si spravit uces jak clovek, kup si bmw a urcite aspon nejaka sanca tam bude
@1 pekná blbosť, ja by som nechodila s nikým, do koho by som nebola najprv zamilovaná... v dnešnej dobe to už ale asi tak chodí, že sa vôbec čudujem...
a fakt by som tu nechcel ist do temy rovnopravnosti, lebo urcite to nevidim tak sprosto ako @12 (zena ma geneticky dane svoje miesto? dafaq?)
@khatru nemozes zenu donutit sa "zamilovat" ... mozes jej len ukazat seba sameho a to co si ochotny pre nu urobit a ze to nie je nieco co si ochotny urobit pre hociaku inu a bud to prijme, alebo nie ...
- pokial mas chut s nou travit cas, sprav krok a pozvi ju von na rande (explicitne spomen to slovo a nebudes riesit magoriny v @24 ) ...
- spravaj sa nenutene, bud sam sebou a ukaz jej, ze ti na nej zalezi viac (dones kvet, pytaj sa na jej zivot, pracu, studium, kamaratov, rodinu, zaluby, co ju zaujima, rozvijaj to a pocuvaj ... ak sa dostanete na jednu vlnu bude ti sama rozpravat zaujimave informacie)
- ked pri nejakej teme rozosmutnie kusok, alebo spomenie nieco co ju trapi, tak odboc od toho, rozvesel ju
- celkovo bud nenuteny a ziskaj si ju svojim vtipom a rozhodnostou
to su ale vsetko veci k rande, pokial ta odbije a zavrhne nahradnu navrhovaneho casu, alebo nepride s niecim sama ... tak bohuzial mozes na to kaslat, nema proste o teba zaujem a nijak ju nedonutis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
1. rovnoprávne to je - aj ženy majú právo baliť chlapa, ale aj tak BY TO MALO byť na chlapovi
2. off topic - z 1. vyplýva, že rovnoprávnosť celkove je blbosť
3. @7 presne tak, ženy na tom nie sú o nič lepšie (a nie len preto že rodia)
@warhawk To je celé, vážne?
proste žena (v tvojom prípade dievča) je ešte dieťa, ktoré potrebuje postrčiť a mať smer ... (ukázať tvoje schopnosti a zaujať) je síce pekné očakávať že urobí prvý krok, ale ver mi že neurobí ...a ak urobí tak si v peknom hajzli, pretože to bude dosť živé dievča s ktorým to nemusí byť neskôr jednouché ...
rozprávaj sa s ňou, rozprávaj rozprávaj ... spoznávaj ju ... a buď jej čo najbližšie ... to ostatné príde samo, alebo vôbec ...
A ak naozaj zistis ako to s tebou je, az potom jej zacni prejavovat naklonnost. A to sa da rozne.
2. ked ťa nechce, vykašli sa na to
3. ked ťa chce, začnite spolu chodiť
@khatru @16 s týmto súhlasím. No kámo som na tom podobne ako ty
A medzi tým by som jej to naznačila že sa dlho poznáme a že sa mi páčiš už dlhí čas ... A neskôr ju pobozkaj (len ak cítiš že aj jej sa páčiš ... ) Toto by na mna zabralo ale nemusí to nanu zabrať
mna sa raz jedno dievca otvorene spytalo ci "budeme spolu chodit" (poznali sme sa predtym par hodin) povedal som ze hej ale odvtedy som sa jej vyhybal.
ludia by mali robit veci spontanne a nie si davat ultimata z ktorych sa uz neda vycuvat pride mi to infantilne.
a fakt by som tu nechcel ist do temy rovnopravnosti, lebo urcite to nevidim tak sprosto ako @12 (zena ma geneticky dane svoje miesto? dafaq?)
@khatru nemozes zenu donutit sa "zamilovat" ... mozes jej len ukazat seba sameho a to co si ochotny pre nu urobit a ze to nie je nieco co si ochotny urobit pre hociaku inu a bud to prijme, alebo nie ...
- pokial mas chut s nou travit cas, sprav krok a pozvi ju von na rande (explicitne spomen to slovo a nebudes riesit magoriny v @24 ) ...
- spravaj sa nenutene, bud sam sebou a ukaz jej, ze ti na nej zalezi viac (dones kvet, pytaj sa na jej zivot, pracu, studium, kamaratov, rodinu, zaluby, co ju zaujima, rozvijaj to a pocuvaj ... ak sa dostanete na jednu vlnu bude ti sama rozpravat zaujimave informacie)
- ked pri nejakej teme rozosmutnie kusok, alebo spomenie nieco co ju trapi, tak odboc od toho, rozvesel ju
- celkovo bud nenuteny a ziskaj si ju svojim vtipom a rozhodnostou
to su ale vsetko veci k rande, pokial ta odbije a zavrhne nahradnu navrhovaneho casu, alebo nepride s niecim sama ... tak bohuzial mozes na to kaslat, nema proste o teba zaujem a nijak ju nedonutis