Chcel by som svoju priatelku priviest k orgazmu drazdenim bodu G, ale mám dva problémy...1.Niesom si istý či som ho našiel,2.neviem ako by sa mal spravne draždiť.
Ked som zasunul prsty hlboko do posvy tak na vrchnej stene som narazil na nieco o vel
bod g moze byt ale to musi to musi vediet len ona a ku orgazmu rychlejsie ju urobis ustamy a hlavne jazykom zapoj faziu a potom je to hracka ale nezne a pomaly rychlejsie a uvidis ako je na tom
No podla mna si bol na dost dobrommieste ale skus vtedy robit pohyby prstami(prstom) akokeby si ju olal k sebe(vies prst sa ohyba len v hornom clanku) vela stastia!
suhlasim s katey, super to popisala hehe... a nesuhlasim s dankou. Sto ludi sto chuti, zalezi na jednotlivej babe, ci ju viacej vzrusuje prstovacka alebo lizacka... no u mna by chlap s lizackou moc nepochodil. skor tie prsty a bod g. A ten bod g by ani nemal byt taky problem najst.
Dík Katey! stuck_out_tongue:ytal som sa na bod G aj kamošov a jeden mi povedal, ze sa neda nahmatat..je to pravda? A inak, prsty musim dat nadoraz do posvy(pre zaujimavost mam dost dlhe prsty)a az vtedy tam nieco citim...je to velke ako desatkorunacka..niesom si teda isty ci je to bod G. Naozaj sa nachadza az tak hlboko?
cim dlhsie prsty tym lepsie mal by sa dat nahmatat, ma to byt velke asi ako hrasok. skus si najst o bode g na nejakej netovej stranke, je toho dost popisane a myslim ze aj odborne
to som este nepocula o drazdeni bodu g jazykom. sak to je totalna blost, tam jazyk nedociahne a keby aj dociahol o com pochybujem tak by nebol taky ohybny ako prsty. jazyk ma drazdit klitoris. je to asi tak hlboko ako mas koniec prstov, tie posledne clanky. a tymi tam treba tak kmytat ako keby si ho chcel stlacat. preto nemam rada ked ma chalan kratke prsty proste pri prstovani je najlepsie ked najde ten bod g, lebo ak budes prsty len zasuvat a vysuvat tak je to o nicom, teda aspon u mna. to si mozes dovolit az ked bude poriadne rozpalena. takze ak najdes bod g mal by si mat vyhrate na 99%
zaphir to co si nasiel nie je bod g ale predpokladam ze ta baba je este panna.. ak je to velke ako 10koruna.. je v strede ako keby maly otvor?? tak asi ako spandlikova hlavicka??
Ked som zasunul prsty hlboko do posvy tak na vrchnej stene som narazil na nieco o velkosti oriesku. TAK TOTO MOHOL BYT TEN BOD G, POKIAL SI MYSLEL MALY ORIESOK A NIE ORECH
je to velke ako desatkorunacka..niesom si teda isty ci je to bod G. TAK TOTO NEBOL URCITE BOD G.
to P3tula: no vidis uz mi je vsetko jasne...proste ked do nej zasuniem prsty tak ju budem drazdit tam kde vravis a mam to, nie? Ja som mal zmatok v hlave ze co som to tam vlastne nahmatal:o/ale uz viem kde, co a ako, heh.THX, potom sa ozvem ze ako to dopadlo...ale pssssst, asi by ju nepotesilo, ze tu rozoberam taketo veci
No tak tolkoto analyz k bodu G ..mam dost ja som ani nevedela, ze nieco take je, kym ma tam chalan nezacal drzadit a vyvolavalo to nenormalne vlny tepla vzrusenia nedostatku kyslika a dodatocne som v casakoch citala o co asi ide
zaphir- no podla mna sa nenachadza tak hlboko a netreba mat dlheeee prsty (aj ked, precitani tychto prispevkov rozmyslam ci o tom vobec nieco viem
Rozhodne pozeraj na to , co sa babe paci a hotovo a ci sa to vola bod G, B alebo F je uplne jedno!
moj chlap nema moc dlhe prsty. a vzdy ma urobi tym ze mi masiruje G... ved je na hornej stene vaginy tych 3-5cm od vchodu.staci ho len koncekom prsta drazdit a uz som..a to take co je hlboko vo vagine to je krcok maternice. i love orgasm!!!
ja som bod g ešte nenašla,nejak mi to nejde,sex mi nič neda,myslím ten priamy vstup,čo mám robiť?nemožem ten bod nájisť,ani partner,kde može všade byť a ako hlboko?
pre ziveho boha nato aby si nasla bod G je dolezita aj poloha tela a ked si ho nenasla tak si z toho nic nerob, je to normalne niektore zeny ho nenajdu za cely zivot, pretoze moze byt skryty a navrie krvou az ked sa poriadne vzrusis a vtedy sa da nahmatat, ked ti uz nic nepomoze tak skus polohu v drepe a ked ani to ne tak uz fakt neviem
pochybujem ze si to niekto precita ale dajme tomu no...mam 16 rokov a z bodom G som si uz zazila..ano ten bod existuje da sa nahmatat a oragsmus vyvolany jeho drazdenim je neskutocny...nemusia byt az tak moc dlhe prsty staci ak su sikovne ...nachadza sa v prednej tretina posvy...staci tam pichnut prst a zohnut ho tak aby som dotykal vrchnej posvovej steny....a drazdit ho rychlimi kmytavimi pohybmi zhora nadol...ked je prudko drazdeny zena moze az striekat... vtedy by som dala chalana na bok ...v kazdom pripade bod g je uzasna vec ktoru vyuzijem pri kazdej navsteve posteli s mojou laskou good luck guys
Vidim ze tato debata sa tu vediet roky, ale tak zas nie je sa comu cudovat. Ja som napr. do nedavna nevedel, ze aj muzi maju bod G. Odkedy viem, tak frajerka maka na tom, aby som sa aj ja mal dobre, nie len ona Inak » erekcia.guru/bod-g-ako-ho-na... tu su techniky stimulacie popisane dost dobre a podrobne, aj pre muza aj pre zenu, odporucam pozriet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
p.s. niesom si ista ci jazyk plati na kazdeho
Lebo ak ho ma niekto drazdit jazikom tak myslim ze dlhe prsti netreba.
len treba mat nejake prsti heh
je to velke ako desatkorunacka..niesom si teda isty ci je to bod G. TAK TOTO NEBOL URCITE BOD G.
to P3tula: no vidis uz mi je vsetko jasne...proste ked do nej zasuniem prsty tak ju budem drazdit tam kde vravis a mam to, nie? Ja som mal zmatok v hlave ze co som to tam vlastne nahmatal:o/ale uz viem kde, co a ako, heh.THX, potom sa ozvem ze ako to dopadlo...ale pssssst, asi by ju nepotesilo, ze tu rozoberam taketo veci
zaphir- no podla mna sa nenachadza tak hlboko a netreba mat dlheeee prsty (aj ked, precitani tychto prispevkov rozmyslam ci o tom vobec nieco viem
Rozhodne pozeraj na to , co sa babe paci a hotovo a ci sa to vola bod G, B alebo F je uplne jedno!
striekala