Vcera som dostal tuto otazku od jednej holky...vyvsetlil som jej to len tak ze nech si potiahne a vydychne a ona nevie ci to robi spravne.....tak aky je navod na spravne fajcenie??
len potiahnut a v zapeti to vydichnut tka to je rkavina..nic z toho nemas max. rakovinu jazyka....Mna to ucili tak ze potiahnem a zrazu ze "ááá(vtiahnem vzduch do seba) mama ide!" a potom vydýchnuť...
Ja som tiež tak zacinala ze som nevdychovala dym a to bolo dost trapne...ale podla mna tak kazdy zacina..ale rychlo som prestala ked som videla v jednom dokumente pluca fajciara
@bublinqac moja mama fajci , moj oco fajci , zopar kamaratov / kamaratiek fajci ... ale kazdeho co som sa pytala neviedia preco fajcia ... proste su navykove zacnes s nimi a nevies prestat ... ale su aj vinimky ...
@skeletonjack kurva! to teraz je akoze antilawey day? kazdy berie moje prispevky ako rpovokáciu! Nie, nad výzorom som sa nezastavovala, lenže vieš väčšina chalanov v tvojomveku fajcit vie a ak nie tak vidí ako fajcia rovesníci...
najlepsi navod je vysr*t sa na to.... vezmi jej cigarety,zahod ich do kosa,preplesni ju a jeto... znie to drasticky,ale ked neskor bude chciet prestat bude to mat tazke.... radsej nech peniaze mina inak....
ja sama neviem .. ked som to ochutnala myslela som si , že sa budem dusiť .. ale ani nie !Ja som to normálne vdýchla a vydýchla dym našťastie .. aale niesom na tom zavisla .. a cigaretu mam raz do týždňa .. myslím, že je to v pohode a v norme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ty máš vážne 15?
nech sa poriadne napusti, daco povie a potom vypusti a vie ze to zmakla
si potiahne do ust, potom z ust do pluc .. je to strasne pekne jak vidim ten dym v ustach, moc sa mi lubi ...
ale nastastia nefajcim, a to je bre podla mna
ale inak sa dá naučiť fajčiť cigaretu celkom jednoducho ako bolo spomenuté..
zhíknuť a ppovedať mama ide..