Neviete mi niekto poradiť ako spustiť Bluetooth na notebooku?
Mám Acer Aspire a na prednom paneli mám tlačidlo s ktorým sa zapína Bluetooth, ale vždy po tom ako ho stlačím sa mi zjaví nápis "NO BLUETOOTH DEVICE"..
ked BT zapnes mala by ti niekde na notebooku ( nie na obrazovke ! ) svietit ikonka ze je aktivny. Ja mam Dell a je to u mna vpravo hore.
Dalej v task bare, ( to najspodnejsia lista vo windovse ) by si v pravom dolnom rohu mala vidiet ikonku bluetoothu, cez ktoru sa vies spojit s inymi zariadeniami.
Chces sa prpojit na mobil, alebo na co to vlastne potrebujes ?
a to si toho acra dostala aj z nainštalovaným windowzom či ti to niekto robil? aj ja by som rád vedel kde sa mi zapína bluetooth ale mám taký pocit že si ho prv musím niekde kúpiť ináč wifina sa zapína spolu z blue
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
to mas take tlacidlo musis pohladat..
Mám Acer Aspire a na prednom paneli mám tlačidlo s ktorým sa zapína Bluetooth, ale vždy po tom ako ho stlačím sa mi zjaví nápis "NO BLUETOOTH DEVICE"..
A v ovládacom paneli to tiež neviem nájsť...
Ak pozná niekto tento systém prosím poraďte..
Ďakujem..
ked BT zapnes mala by ti niekde na notebooku ( nie na obrazovke ! ) svietit ikonka ze je aktivny. Ja mam Dell a je to u mna vpravo hore.
Dalej v task bare, ( to najspodnejsia lista vo windovse ) by si v pravom dolnom rohu mala vidiet ikonku bluetoothu, cez ktoru sa vies spojit s inymi zariadeniami.
Chces sa prpojit na mobil, alebo na co to vlastne potrebujes ?