Myslim ze som vtedy bola prave v Prahe a spoluziacky si sli vypit na moje zdravie aj s ucitelkami a ja som spokojne ostala sama chrapkat na izbe ...co bola asi najvacia oslava narodenin aku som v zivote mala
No... "ospravedlnil som sa" z vyučovania, potom som sa išiel doobeda zhulit (a že sme to neodhadli!)...doma som šiel pospať...potom do parku popiť so spolužiakmi ( akože po škole) a večer hurá na diskotéku ...kokos, aj sa divím, ako som to prežil šetko
Uplne super praveze nikdy moc neoslavujem narodky lebo neviem ako sa mam tvarit ked mi niekto blahozela a nasledne dava darcek a vlastne som si myslela ze sa tam budem sama opijat s ploskacky rumu .D tak som si dala na cas dosla dve hodiny po zacati co tam na mna vsetci jak debili cakali a boom zrazu dojdem a tam tvle asi 50 ludi a ja ze jasne ja neverim >xD a dokonca som ich vsetkych poznala!! a boli to moji kamosi! len som nevedela ze ich je az tolko ked su vsetci pohromade
Prisla som zo skoly domov a myslela som ze pridem a budeme oslavovat a podobne picoviny ale nikdo nebol doma a ja tam sama cely vecer som sa iba napchavala sladkym.............. Ale nie o par dni sme mali spolocnu oslavu aj so sestrou a žrali sme a pili sme
vypila som asi 2 litre vína ale bolo to kraaasne lebo najprv som oslavovala doma s rodinou (tam som začala piť prvé víno) a potom som šla na chvíľu do krčmičky so spolužiakmi a potom s nimi na zvyšok noci na stužkovú našich kamošov a celý čas som pila víno a bolo mi krásne
teraz sa mi to mýli,ale tusim na 18 u kamosa akoze prekvapko party,kamosi,gitara, namiesto balonov kondomy. alebo v krcme a ptm rockoteka. ale to sa mi myli 18/19 a ptm uz som neoslavovala a zatajovalasa
najkrajšie
nebola to oslava per se
bola som na turnaji a uzivala som si ho, dve kamaratky tam so mnou oslavovali
a tajne prisiel moj vtedajsi Mr Laska a o 23:59 sa mi zjavil pri dverach a vsetko bolo fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale bol to dobry tah
och zdá sa mi to stašne dávno a pri tom neni...
@15 jeeej
nebola to oslava per se
bola som na turnaji a uzivala som si ho, dve kamaratky tam so mnou oslavovali
a tajne prisiel moj vtedajsi Mr Laska a o 23:59 sa mi zjavil pri dverach a vsetko bolo fajn