Zjedla som, co mi bolo ponuknute, zobrala som, co mi bolo darovane, parkrat som sa nutene uchechtla do objektivu, vybozkavala rodinnych prislusnikov, bola vybozkavana rodinnymi prislusnikmi, zahrnuta laskou, nehou, zaujmom a pozornostou aj nad mieru chcenia a cela stastna som si odisla do izbietky, ked to skoncilo. Tak asi tak.
no ja som oslavoval vcera...a rano ked som sa zobudil tak nechapacky ako somsa domov dostal asi styry hodiny som spal pod bytovkoou potom ma oco zobral stamat...to viem z maminho rozpravania...
s pár dobrými kamarátkami v lese, celú noc sme pili bylinkoví čaj a rozprávali sme si príhody zo života... je to fajn, príjemný zážitok, hlavne nikdy nezabudnem na chuť opekanej mrkvy, lahôdka.
@flussica segra mi kupila nutellu a povedala vsetko naj.. bracho je mimo, ten nevie kedy ma kto narodeniny.. mama mi da daku korunu ale negratuluje.. tatko gratuluje, ale trva to 3 sekundy, takze to sa prezit da.. inac mi uz nikto negratuluje.. iba priatelka, ale mam za to sex, cize to pretrpim uz nejak..
@kolini A babkovci dedkovci su mimo to? U nas si prave tito na take veci dost potrpia. Este aj, ked tam prave na naroddeniny nie som, sa nejake oslavy usporaduvaju cez prazdniny - hrozne .
@flussica 750 gramova nutella.. uz som ju skoro zozral.. a to ju mam len tri tyzdne..
nemam starych rodicov.. len jednu babku, ktoru vidim raz za polroka.. inac su vsetci mrtvi.. ked navstivim niekoho z rodiny, tak len tetu s bratrancom.. tomu zomrel otec 4 roky dozadu.. odvtedy uz na pohreby nechodim..
@cras blahoželania a potriasanie rukou mi pripadajú príliš oficiálne a neúprimné. nemám rada prekvapenia a nechápem, prečo by som mala dostávať darčeky. a nakoniec, neznášam byť stredobodom pozornosti.
ale ak si si ty dokázal svoje narodeniny užiť, good for you
@fragile. dúfam, že to nemyslíš ironicky a ignorantský prístup k vlastným sviatkom uznávaš
@astaroth27 Samozrejme, že uznávam. Svoju 20-tku som utajil tak dôkladne, že som skoro vykryl čisté konto... okrem jednej osoby, ktorá mi svojim telefonátom celý nádejný projekt zničila
S rodinou a najškaredšou tortou na svete, ktorú som s taktiež narodeninyoslavujúcim bratom ozdobovala
A potom súkromný koncert v niečiej záhrade s kamarátmi a neznámymi postaršími rockermi a hippiesákmi, odtiaľ do skúšobne rozladˇovať gitary, hrať len prvé tony Smoke on the water a jesť pri tom rumové guličky do štvrtej ráno, pri východe slnka sa nechať odviezť do Rakúska na blšie trhy a do večera hrať Crasha. A dostala som tričko s textom Osemnásť od HS a pohotovostný balíček dospeláka (fľaša tequily, cigy a tak...)
@camilla vsimol som si, ze v profile medzi idealnymi krajinami spominas svedsko. vies o tom, ze tam narezavaju plutvy rybam a nechavaju ich v bolestiach vykrvacat, lebo vtedy sa im do tela vylucuje adrenalin, ktory miestnym velmi chuti?
@antibuferacka vieš čo, takto... v každej krajine robia ľudia nejaké zverstvá, takisto aj v Nórsko... odhliadnuc od tej príšernej veci, ktorý ja neovplyvním, je to nádherná krajina s nádhernou prírodou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
to je cas pretvarok a ja sa nebudem pretvarovat, ze za to dakujem... obtazuje ma to
Nutela je skvely dar !
nemam starych rodicov.. len jednu babku, ktoru vidim raz za polroka.. inac su vsetci mrtvi.. ked navstivim niekoho z rodiny, tak len tetu s bratrancom.. tomu zomrel otec 4 roky dozadu.. odvtedy uz na pohreby nechodim..
Ah tak.
Jop.
domov nedojdem ani po styroch (pravdepodobne vobec
to bude sraaandy
ale ak si si ty dokázal svoje narodeniny užiť, good for you
@fragile. dúfam, že to nemyslíš ironicky a ignorantský prístup k vlastným sviatkom uznávaš
A potom súkromný koncert v niečiej záhrade s kamarátmi a neznámymi postaršími rockermi a hippiesákmi, odtiaľ do skúšobne rozladˇovať gitary, hrať len prvé tony Smoke on the water a jesť pri tom rumové guličky do štvrtej ráno, pri východe slnka sa nechať odviezť do Rakúska na blšie trhy a do večera hrať Crasha. A dostala som tričko s textom Osemnásť od HS a pohotovostný balíček dospeláka (fľaša tequily, cigy a tak...)
Ehm, na moju 19-ku som zažila niečo podobné...
(nie ako väčšina spratkov...)