co znamena?preco taky?ten moj je podla Jirko Malchárek (* 28. jún 1966, Jeseník, Česko-Slovensko) je slovenský bývalý automobilový pretekár a politik. Vo vláde Mikuláša Dzurindu bol podpredseda vlády a minister hospodárstva. DISKUTUJTE A NEROBTE TU ZBYTO
@hetfield kokot!!!Ty mas ako profilovu žakuja la fripuja z 2 navstevnikov!!!!!pán!!!!!naj komedia na svete!!!!konkretne hentam hrusky,jabka a dudy dudy malokto to pozna!!!
@hetfield no nevedel som to napisat no film by som ty povedal aj cely scenar naspamet kokot jak tam hasil ten dom do pici...skrina na trubadury a tak...to je epic komedia..ale aj reno mal svoje chvilky @schizoofrenik a o com si debatoval?
@malcharek o takých normálnych vecich napríklad že by vodlo oholiť sa, že prečo mám tak kurevsky velk zreničky, oduševnene som si sám pre seba komentoval vytláčanie jebákov a tak
ja som si tu raz chcel nieco precitat or whatever, no a dal som si prvu gebuzinu co mi prisla na um, lebo som cakal ze sa tu zdrzim maximalne 2-3 minuty a uz sa nikdy nevratim..ale potom to ty vyzeralo celkom fajn, nick som si nechal a dodnes sa zan hanbim a robit si kvoli menu novy ucet sa mi nechce
mňa môj nick napadol keď som bol tento rok v Bruseli. Som chcel nájsť nejaký názov pre moju budúcu kapelu no a napadlo ma toto. Tak zatiaľ sa s týmto stotožňujem tu a na YT. Napr na pokeci mám nick Route663 to presne viem ako ma napadlo : V roku 2006 sa tak nejak začal rozvíjať pokec aspoň u nás a bol som chorý kamarát prišiel za mnou či nechcem vytvoriť nick na pokeci. Povedal som mu že dobre tak sa ma spýtal že ako sa chcem volať Po dlhšom uvážení som sa pozrel na výťahové dvere kde bola nálepka Route 66 (cigarety to boli sa mi zdá ) lenže ten už niekto mal tak mi tam doplnil 3 lebo to je moje šťastné číslo
Zabil som ucholaka keď som otvoril prví krát birdz a tak som si dal nick ucholak na počesť padlého ucholaka ... vtedy som si myslel že sa sem len pozriem a už sa nevrátim ... kukni môj blog Príbeh nicku.
lebo moje alter ego je Griet (meno má podľa postavy z novely Dievča s perlou, ktorú sme práve vtedy čítali na FJ a ja som ju bytostne neznášala. ale páčilo sa mi jej meno) a pretože som bola trapná a myslela som si, že tie usha koncovky sú strašne cool.
ked som si pred milion rokmi zakladala nick na pokeci chcela som byt puma lebo mam rada macky a mackovite selmy ale to bolo obsadene a cisla som nechcela moj oblubeny spevak je Antony Costa a vtedy akurat hrala pesnicka od neho a Ant je jeho skratka v preklade do slovenciny mravec tak vzniklo pumaamravec
chvilu som mal prezyvku TORPEDO aj ked nwm preco asi preto ze sa to rymuje s mojim menom no a v tom obdobi som si dal taky nick na pokec a od vtedy si ho davam skoro vsade , a to 08 ma proste len tak napadlo a uz to ku mne prischlo
lebo raz na popolcovú stredu keď som bola na omši a farár mi miesto toho aby mi urobil krížik popolom na čelo si kýchol do misky s popolom, celú ma tým zasral a kamarát sa mi začal vysmievať že som popoluška a potom to nejako skomolil na popolček, takže som popolček
ja som zajkousko preto lebo ten kkot admin-kolini mi dal BAN na nicku zajko30........
a zajko30 vznikol z toho, že som mal 30ročného frajera a volal ma zajk a tento zajkousko po BANe som si vymyslel, lebo som taký pekný zajačik ušiačik filipk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
@malcharek malcharek bol dost mizerny minister,doteraz nechapem ako mohli z pretekara spravit ministra
ale mmntálne keď sa niekde registrujem tak sa snažím používať nicky ktoré určite nikto nemá, napr. mrkvica je dosť častý
ako som ja dosla na moj nick? TAZKO
@acvd43xa7w jj strasne tazko, ked to bolo tvoje heslo
ja som zajkousko preto lebo ten kkot admin-kolini mi dal BAN na nicku zajko30........
a zajko30 vznikol z toho, že som mal 30ročného frajera a volal ma zajk a tento zajkousko po BANe som si vymyslel, lebo som taký pekný zajačik ušiačik filipk