Nahodne som sa dostala do guildy vo wowku a ludia tam boli strasne fajn, tak som sa zapajala do chatu. Napisala som tam cosi, on si ma vsimol a len tak mi napisal a wooohoo uz to bude 11 mesiacov, co sme spolu!
chodili sme spolu 3 roky na gymn, pocas 4 sa mi zacala pacit, naplanoval som si asi 3 mesiace dopredu, ze na silvestra s nou pojdem von a po ohnostroji jej poviem, ze som sa do nej zalubil, aby to malo styl
samozrejme, moj sarm, um a vtip, ktory nema konkurenciu zabodoval.
kamaráti sa nemohli pozerať, aké individuá si vyberám a tak mi dali fotku a icq číslo inteligentného, vtipného a sexi motorkára (ktorý (zatiaľ) nie je motorkár) a tak sme si písali, zaujal ma úsmevom a bezchybnou gramatikou, potom sme sa párkrát stretli, zbalil ma na kecy o bodyshote, opil ma litrom plzeňského piva a už sme spolu siedmy rok ♥
na Birdzi oslovil ma, lebo sme z toho istého mesta, skamarátili sme sa a potom mu spoločná známa, tiež z Birdzu, napísala že ho údajne chcem.. tak sme si povedali, že sa pred ňou budeme tváriť, akože sme spolu.. a dopadlo to tak, že sme spolu aj naozaj
my sme teraz spoluziaci na vyske ale mali sme predtym fb skupinu kde sa pridavali prijati ludia a tam sme sa predstavovali a zoznamovali... tam som si s nim zacala pisat niekedy na jar potom on prisiel v lete do prahy tam som isla za nim ho pozriet na jeden den...a bolo
a bohuzial mam za sebou aj niekolko birdzovskych afer
aj tak najkrajsie a najnormalnejsie bolo nahodne stretnutie na jednej party...vztah z toho nebol ale bolo to ovela lepsie ako cez net
ale ako sa tak pozeram na svojho chlapa keby sme sa nezacali vtedy na facebooku bavit uz by sme boli spolu aj tak lebo by som ho isto oslovila s tym ze ahoj nehnevaj sa ale si strasny pekny nejdeme na pivo?
Len 1 trochu normálny vzťah som mal aj to pred 4 rokmi.. a spoznal som sa s tým dievčaťom cez pokec doteraz si pamätám jej nick len tú číselnú kombináciu za jej menom som zabudol uplne
A potom ešte som pár krát niečo riešil s dievčatami ale to nestojí za reč bo len depky, nervy a nič viac z toho nebolo jebac vzťahy... ANIME a HRY FTW!
Stratili sme sa opojení alkoholom na ceste do Sub clubu.
(Ešte to potom pár mesiacov trvalo a úprimne netuším, kedy sme sa dali reálne dokopy, ale toto bol začiatok)
ja som sa stretol prvy raz v skole to bola moja prva laska a sme spolu az do dnes 11feb mame spolu svadbu vzdy je najkrasia prva laska treba si ju chranit ako ja
s týmto? čakala som na nočák, išiel okolo a odviezol ma domov, lebo bolo neskoro a pršalo. proste gantleman, ale dlho dlho potom sme spolu ešte nechodili
napísal mi z kamarátovho facebooku,že si ma všimol v chat liste a ,že mám krásne vlasy ..a potom sa z neho vykľul chlapec z ktorého som sa troška smiala lebo mu padali vlasy do očí ..no a sme si písali šli von..a sme spolu 2 roky a niečo
v škole... a tak trochu aj vďaka birdzu, pretože som ho spoznala podľa jeho birdz avataru a vďaka tomu sme sa začali rozprávať ale až ovela neskor sme sa dali dokopy.
atletika nas spojila... najprv len zdravenia, boli sme von...na sustredeni sme sa tak viac zblížili... a dva mesiace nato nas spojil osud doslova a sme spolu rok aj mesiac
stretli sme sa jedneho prveho aprila, kedy uz preslo par rokov od nasho katastrofalneho prveho stretnutia a ja som sa zrazu citila, ako clovek, ktory prisiel po dlhom case konecne domov. a niecoho takeho sa uz potom neda velmi vzdat.
zistili sme v deviatom ročníku že ideme na rovnakú strednú, rok sme sa obchádzali v škole a len zdravili, rozišiel sa s bývalou a začali sme si písať, stretli sme sa.. a sme spolu vyše dvoch rokov
stretli sme sa u nas na jarmoku s tym, ze kamaratka ho poznala z pokecu tusim.
potom sme si par tyzdnov pisali, stretli sme sa, potom zas a teraz sa lubime
Typicky .. Kamoška volala niekoho cez pokec von .. šli sme obe.. no a potom som s nim chodila von len ja .. a trvalo dlhe 3 roky kym sme postupili level z kamaratstva na niečo viac už sme spolu 1 rok
S prvým vážnym sme sa stretli na diskotéke. Boli sme spolu 1,5 roka.
Ako to už chodí, klasika - tancovali sme, boli sympatie, kecali sme, vymenili sme čísla a začali sme sa stretávať.
S druhým vážnym sme sa stretli v kapele, v ktorej sme spolu hrali. Boli sme spolu 3 roky.
Dlho sme spolu len hrali v kapele. Keď sme si potom s ním a ešte pár ľudmi z tej kapely urobili aj druhú kapelu s vlastnou tvorbou a človek z tej prvej kapely do toho nebol zapojený, začal robiť bordel, lebo žiarlil. Keďže sme spolu predtým veľmi dobre vychádzali (s tým žiarlivcom), tak som bola prvá na rane, ktorej vyčítal, že sme všetci zradcovia, a že ja som JEHO speváčka....keď som z toho bola na nervy, z jeho dvojhodinových telefonátov a jedovatých mailov a riešila to s týmto, mojím vtedy ešte len kamarátom, ktorý toho naštvaného tiež dobre poznal, tak sme sa zblížili a postupne začali spolu chodiť.
(To bol asi najčudnejší a najkontroverznejší vzťah v mojom živote...)
S tretím vážnym, v krčme Doniesla som mu pivo a on mi povedal, že si ma vezme za ženu. Bohužiaľ, stalo sa...Boli sme spolu 2,5 roka.
Ako sme sa dali dokopy, to je dlhá história, ktorú sa mi nechce dopodrobna rozoberať, proste slovo dalo slovo, vymenili sa čísla atď. Klasika.
S terajším sme znovu kolegovia v kapele. Dlho sme boli iba kamaráti ale rozumeli sme si, kapelu vlastne menežujeme my dvaja už od začiatku, takže sme spolu často boli v kontakte.
Bol mi veľkou oporou po poslednom rozchode, kedy sa do mňa a do nášho bývalého vzťahu staralo viac ľudí a oveľa viac, ako by sa mali. Bolo to veľmi ťažké obdobie a on mi bol výborným poslucháčom, radcom a podporou. A tak sme sa do seba zaľúbili
v skejtparku,, som ho stretla , začala kecať, zo dva mesiace sme boli spolu každy den, pili pivo a skejtovali, chodili kadetade po meste, zobral ma ku nim na vaanoce, potom jedneho dna som ho pozvala ku mne,... potom to už šlo no ..
poznali sme sa 5 rokov kedže to je takto moj otec ma frajerku a to je jej brat pisali sme si... chodili sme von.. on sa zalubil.. ja as neskor.. raz mi kupil ruže len tak bez dvovodu.. a slo to.. zamilovala som sa... a alkohol nas spojil navrhla som to potom už ja lebo prvý krat som ho odmietla a nevedela som kedy sa ma to spýta zas a no teraz sme spolu zatial pol roka
Silvester ... kamarátka ma schmatla za paprču - že ideme za jej kamarátmi a vraj tam bude aj nejaký ten fešný .... dotyčný tam nebol ... ale za to mi iný feši ponúkol vinčo ... (a vinčo sa neodmieta) ... ani karpatske sa neodmieta .... a tak sme spolu užžž .... štyri roky ... 8)
prvykrat sme sa stretli na kamaratkinej oslave a potom po dlhej dlhej dobe sme sa stretli lebo som mala školenie v ich meste (no teda dedine ) a tak sme sa zakecali, padli sme si do oka a potom spolu von a bolo to
pred pár rokmi v zime som sa šla korčuľovať a chlapec si všimol že som trošičku slabá, tak mi pomohol so zašnurovaním korčúľ, v ten večer sme boli spolu, potom ďalší večer a ďalší a až sme sa do seba zalúbili ale už bohužial niesme spolu.
prvý bol z Birdzu, ale vlastne najprv chodil s mojou najlepšou kamarátkou, druhého som stretla na silvestrovskom koncerte a proste mi padol do oka, bol to strašný pankáč (bohužiaľ, ešte stále aj je) a alkoholik (tým je tiež) a bolo to niečo ako láska na prvý pohľad, samozrejme sme sa po 4 mesiacoch rozišli a strašne ťažko som to prežívala, doteraz sa mi o ňom často sníva a myslím naňho. Napríklad v utorok mal narodeniny, samozrejme, že som si cez deň na to vôbec nespomenula a potom.. sa mi o ňom v noci snívalo, úplná haluz
Ďalší traja boli z partie toho silvestrovského, dvaja z toho bratia, dvojičky. No a potom som stretla svojho terajšieho chalaniska. Bola som s jeho kamošom vonku pohuliť myslím a do toho sa k nám nejako pridal on, potom kamoš odišiel a my dvaja sme spolu kecali ešte asi hodinku, dve. Potom mi napísal raz sms, že či nepôjdem na cigu, tak som šla a od vtedy sme spolu.
Bolo to dávno. .V tretiaku na strednej. Išli sme na prax do Prahy do jedného hotela ako kuchári. Dve baby A dvaja chalani. .Po pár dňoch sa do mňa zaľúbil. .A ja neskôr tiež. Keď sme prišli Z Prahy už sme boli pár.
@oiquell normálne, že to bol proste pankáč telom i dušou. a hlavne pečeňou
pretože ja som vtedy bola malé šestnásťročné škvŕňa a nevedela som nič o tom spôsobe života, naši sa rozvádzali, bola som na tom psychicky dosť zle, keďže sa hádali cez nás a manipulovali nami (nás) pre svoje potreby. Bol mi únikom z reality, ale ja som bola slušná gymnazistka, ktorá sa nejako zatiaľ nechcela vzdať svojich zásad a pravidiel, ktoré on samozrejme všetky do jedného negoval a tak prichádzali na rad hádky a nezhody. Bože, veď som mala 16, to ani nebol vzťah Ale vtedy to bola láska ako hrom.
@oiquell a keby si čítal s porozumením, tak by si si možno všimol, že hneď v prvom príspevku som tieto dva pojmy, pre teba tak strááááááášne vzdialené oddelila (pankáč a alkoholik)
@otvoreneokno čítam s porozumením a porozumel som že som špinavý smradľavý alkoholik scéna vyzerá troška inak a to že si mala pseudovzťah s ožratou sockou grcajúcou na hajzľoch na koncertoch zóny a nemá žiadnu výpovednú hodnotu. predsa len sa už v tomto prostredí pohybujem pár rokov a viem o tom viac. už nejakých 10 rokov dozadu sa to začalo meniť k súčasnému stavu, keď sme na časté fyzické útoky museli konečne nejako reagovať a prispôsobiť sa aby sme prežili. začali sme sa ozbrojovať a dbať na fyzickú kondíciu, punk už dávno neznamená no future. s týmto postojom by sme tu už dávno neboli. držíme spolu, united či už punx, skins hardcore kids....aj tak sme dosť nenávidení, sebadeštrukcia tu už nemá miesto.
@oiquell wtf?! citam si svoje komentare zas a znova a stale nedokazem najst vetu, v ktorej ta oznacujem za smradlaveho alkoholika, v ktorej vobec nejakym sposobom pisem o tebe a vyjadrujem sa na margo tvojej osoby. asi by si mal prestat hladat vsade utok, citanie medzi riadkami ti nerobi dobre. v mojich prispevkoch sa nenachadzal ziaden metatext... a na adresu mojho byvaleho, urcite nebol grcajucou troskou vtedy, ked som s nim chodila, to skorej ja. stal sa nou kvoli alkoholu a drogam a k alkoholu sa okrem inych ciest dostal aj vdaka punku. nepoznam tuto subkulturu detailne, nikdy som sa k nej neradila, keby som sa uz aj nejake velkmi chcela skatulkovat. peace and love.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
chcela som ist v piatok von, nikomu sa nechcelo. mala som tam konto, ale nechodila som tam. neviem co ma to napadlo
pacil sa mi na fotke, tak som ho zo srandy oslovila, ci nepojde. siel, nakoniec sme ostali v klube do zaverecnej a sme spolu 6 rokov.
samozrejme, moj sarm, um a vtip, ktory nema konkurenciu zabodoval.
a čo sa mňa týka...dáka prechádzka, hrad, geocaching, a také čosi...
aj tak najkrajsie a najnormalnejsie bolo nahodne stretnutie na jednej party...vztah z toho nebol ale bolo to ovela lepsie ako cez net
ale ako sa tak pozeram na svojho chlapa keby sme sa nezacali vtedy na facebooku bavit uz by sme boli spolu aj tak lebo by som ho isto oslovila s tym ze ahoj nehnevaj sa ale si strasny pekny nejdeme na pivo?
A potom ešte som pár krát niečo riešil s dievčatami ale to nestojí za reč bo len depky, nervy a nič viac z toho nebolo jebac vzťahy... ANIME a HRY FTW!
čo sa týka mňa tak som ju zavolal na kávu a potom už to išlo samo...
(Ešte to potom pár mesiacov trvalo a úprimne netuším, kedy sme sa dali reálne dokopy, ale toto bol začiatok)
Inak prekvapuje ma, koľko ľudí dal dokopy Birdz
sama som zvedavá na zoznámenie s tým "posledným"
@26 ! aj ja hovorím
@hel14 ty si nasadla v dazdivej noci neznamemu cloveku v BA do auta?
potom sme si par tyzdnov pisali, stretli sme sa, potom zas a teraz sa lubime
Tak som prišiel ako John Rambo, starému som vypichol oči a tak
a v teplakoch ha ! sedlaci
Ako to už chodí, klasika - tancovali sme, boli sympatie, kecali sme, vymenili sme čísla a začali sme sa stretávať.
S druhým vážnym sme sa stretli v kapele, v ktorej sme spolu hrali. Boli sme spolu 3 roky.
Dlho sme spolu len hrali v kapele. Keď sme si potom s ním a ešte pár ľudmi z tej kapely urobili aj druhú kapelu s vlastnou tvorbou a človek z tej prvej kapely do toho nebol zapojený, začal robiť bordel, lebo žiarlil. Keďže sme spolu predtým veľmi dobre vychádzali (s tým žiarlivcom), tak som bola prvá na rane, ktorej vyčítal, že sme všetci zradcovia, a že ja som JEHO speváčka....keď som z toho bola na nervy, z jeho dvojhodinových telefonátov a jedovatých mailov a riešila to s týmto, mojím vtedy ešte len kamarátom, ktorý toho naštvaného tiež dobre poznal, tak sme sa zblížili a postupne začali spolu chodiť.
(To bol asi najčudnejší a najkontroverznejší vzťah v mojom živote...)
S tretím vážnym, v krčme Doniesla som mu pivo a on mi povedal, že si ma vezme za ženu. Bohužiaľ, stalo sa...Boli sme spolu 2,5 roka.
Ako sme sa dali dokopy, to je dlhá história, ktorú sa mi nechce dopodrobna rozoberať, proste slovo dalo slovo, vymenili sa čísla atď. Klasika.
S terajším sme znovu kolegovia v kapele. Dlho sme boli iba kamaráti ale rozumeli sme si, kapelu vlastne menežujeme my dvaja už od začiatku, takže sme spolu často boli v kontakte.
Bol mi veľkou oporou po poslednom rozchode, kedy sa do mňa a do nášho bývalého vzťahu staralo viac ľudí a oveľa viac, ako by sa mali. Bolo to veľmi ťažké obdobie a on mi bol výborným poslucháčom, radcom a podporou. A tak sme sa do seba zaľúbili
Ďalší traja boli z partie toho silvestrovského, dvaja z toho bratia, dvojičky. No a potom som stretla svojho terajšieho chalaniska. Bola som s jeho kamošom vonku pohuliť myslím a do toho sa k nám nejako pridal on, potom kamoš odišiel a my dvaja sme spolu kecali ešte asi hodinku, dve. Potom mi napísal raz sms, že či nepôjdem na cigu, tak som šla a od vtedy sme spolu.
pretože ja som vtedy bola malé šestnásťročné škvŕňa a nevedela som nič o tom spôsobe života, naši sa rozvádzali, bola som na tom psychicky dosť zle, keďže sa hádali cez nás a manipulovali nami (nás) pre svoje potreby. Bol mi únikom z reality, ale ja som bola slušná gymnazistka, ktorá sa nejako zatiaľ nechcela vzdať svojich zásad a pravidiel, ktoré on samozrejme všetky do jedného negoval a tak prichádzali na rad hádky a nezhody. Bože, veď som mala 16, to ani nebol vzťah Ale vtedy to bola láska ako hrom.
Pr