ja prekvapivo cez azet, mala som tam sice konto ale vobec som tam nechodila, prazdny profil bez fotky. no a jedneho utornajsieho vecera som zistila, ze so mnou v piatok nechce ist nikto von, tak ma napadla blazniva myslienka otvorit azet a najst si doprovod v tom case som bola velmi spokojna, 100% single a nikoho som nehladala, akurat mi bolo blbe ist niekam samej, pretoze som mala zle skusenosti s kadejakymi podivnymi existenciami, ktore ma otravovali. no a tak som si teda dala filter uzivatelov, vek od 21 do 25, lokacia praha, listovala som strankami, same hrozne fotky no a zrazu mi padol do oka. ON sympatak, napisala som mu, stretli sme sa v dohodnutom klube (par hodin meskal, uz som to vzdavala - nedavno mi povedal, ze si nikdy neodpusti, ze ma vtedy nechal cakat . no a akosi to neplanovane zaiskrilo a 1.12. oslavujeme tretie vyrocie
v knihkupectve som chcela jednu knihu ktora bola moc vysoko...a ja som na ňu nedotiahla...on mi ju podal a potom aj druhu a tretiu a boloo ...a už aj odišlo
je to môj spolužiak na výške a minulý rok som oslavovala narodky v clube tak som ho pozvala niečo sme popili ... potancovali sme a tak sme sa od tohto dňa ďalej zbližovali ... boli častejšie spolu a tak sme sa dali dokopy narodky som oslavovala 21.10.2009 ale dohodli sme sa, že si dáme termín na výročie ako 17.11. pretože, ja mám narodky 17.10 a on 17.12
pred 2 rokmi na pokeci poslala ludom v miestnosti reťazovku a ja som jej ako jediný niečo odpísal a tak sme sa spoznali... mali sme veľa spoločného a o rok cez leto som jej napísal že k nej cítim niečo viac a na moje prekvapenie vraj aj ona ku mne už dlhšie .. koncom leta to však skončila kvôli dialke ktorá medzi nami je.. no začiatkom tohto roka sme sa dali dokopy..po cca 1,5 roku písania sme sa stretli a po menších obavách to medzi nami zaiskrilo aj mimo netu.. a 2.1. oslavujeme prve vyrocie
opitá som mu napísala sms, ale neposlala som ju .. na další deň som ju šla vymazať, zle som klikla a iba videla to poslalo ... a potom to už šlo ale to čakanie kým odpíše bolo nekonečnéé
boli sme kamaráti, potom sme dlho, dlho, dlho, dlho nevideli a raz ked som si len tak z dlhej chvílky pozerala tel. zoznam a videla som ho tam, napísala som mu sms, či neskočí von. potom on mne písal to isté na druhý deň a potom ja zase jemu a tak a zaľúbili sme sa
pred dvomi rokmi...prisla som na strednu, on bol tretiak, pokukovali sme po sebe a raz mi niekto napisal na tabulu jeho nick na pokeci a hoci som antipokecovy typ a on tiez, napisala som mu ci nieco nevie o tom, kto mi mohol napisat na tabulu jeho nick no a on nejako nadviazal na konverzaciu, po par mesiacoch sme sli na prve "rande" a odvtedy sm etak chodili kazdy vvikend az sme sa po dvoch mesiacoch dali dokpoy a sme spolu rok aj sedem mesiacov zatial
nase pohlady sa stretli v skole a neboli to hocijake pohlady... on si nasiel moj nick a napisal mi,potom sme si pisali, a zacala som ho ucit franinu, lebo chcel aby sme boli niekedy spolu a spoznali sme sa trochu aj osobne...aspon pre mna to boli hodiny dost tazke pre moj dych, oci a srdce ...o take 4 mesiace sme isli spolu na vodarku(kopec s krásnym výhladom na mest), 10.decembra sme lezali na trave, pocuvali Placebo pri prilezitosti"narodenin spevaka" co bol vlastne zamer, spolocne sme mrzli ale este som sa bala k nemu prisadnut a objat ho, proste mi v tom este nieco bránilo, hoci on uz nevedel vydrzat a opakoval ci este stale nechcem vyplut zuvacku ... na ceste domov sa ma opytal, ci by som chcela mat vztah a ja som povedala ze ano, pri rozlucke sme sa prvykrat objali( ja som dostala krc do nohy, on sa zohol a ospravedlnil sa, ze je vysoky). 21.decembra som ho cakala v meste, mali sme sa ist niekam prejst, vsetko uz bolo krasne zasnezene, ked sme sa stretli žula som slamku od coly a on mi povedal, nech ho este chvilu pockam, ze ma nieco vybavit.... kupil mi ruzu a povedal mi ze ma ma velmi rad a objali sme sme... potom sme isli na skusobnu kde sme sa spolocne zohrievali a dali si prvý bozk a bol to najkrajsi darcek na moje doterajsie Vianoce krajsi uz nebude
náhodne som sa raz na azete pýtala, že kto by išiel von. ja viem, azet, vysratý azet...ale aspoň mi pomohol spoznať niekoho tak super ako je on. tak sme chodili nejakú dobu vonka, a jedného pekného večera sme sa prvý raz pobozkali a tak to išlo ďalej a ďalej
hej hej tiež patrím medzi trapáčky ktoré sa zoznámili cez net... ale ja som sa s ním tak v podstate zoznámila cez Counter Strike (teraz na tú hru nedám dopustiť) a bližšie sme sa spoznali cez Wow hej hej patríme medzi závislácke deťúrence...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Najprv to začlo u kamoša, kde všetci pili samozrejme, a potom sme sa nejak cez net dohodli, že pôjdeme von.. A už to potom išlo samé.
@norry