pred rokom na SIlvestra som sa strasne nudila tak som behala po nete a na google.sk som narazila na jednu fotku a ked som na nu klikla, dostala som sa sem na birdz.sk do jedneho albumu...a zaujalo ma to tu ...od 31.12. 2008 som tu
Uzivatelke @idea som slubil, ze ked bude otazka ako som sem prisiel poviem pravdu hladal som dvoch chlapikov, hodilo mi to ich adresy odtialto a tak sa mi zapacilo ze som tu ostal.
hm, na sme blogoch, keď som tam ešte bol, som sa nejako dostal ku grietushinmu blogu, a chvíľu si s ňou písal, a na moju sťažnosť že má na sme málo textov ma odkázala na svoj blog na birdzi, tak som tu
nuda na informatike spôsobila že som si len tak začala čítať diskusie na náhodnom portáli (birdz.sk) a potom som sa sem regla..... toť vsio.... a som rada že som tu.....
Ja som hľadal v google výraz "metalová anketa".Vyhodilo mi to okrem iného jednu diskusiu na Birdz.Začítal som sa,zapáčilo sa mi tu a tak som sa aj zaregistroval.
keď som prestúpila na druhý gympel, tak ma na to nahovorili vtedajší spolužiaci... a tak som tu. časom sa zmenilo pár vecí, toto ani nie je môj pôvodný nick, ale ostala som tu, lebo sa mi tu páčilo.
Raz pred rokmi.. cca 4,5,6 dozadu som niečo hladala, ako ináč samozrejme na gúgli a dalo ma to sem, na niekoho profil, a vtedy som si povedala bože to čo je za otrasnú stránku, neviem nad čím som sa tu vtedy už čudovala, tuším nad nejakými divnými otázkami a odpovedami v profile
a odišla som..
bola som len sprostá, (ach) keby som vedela že je to tu také great , a o čo všetko som došla a to len preto lebo vždy dám na prvý dojem a potom na to doplácam
ale nevadí našla som to znova radšej neskoro ako nikdy
cca pred rokom som sa sem dostala vďaka darklady666 ona o tom ale nevie, no teraz už asi hej
Citala som o nom na Finalii, potom som sa sem dostala, ked som hladala nieco ohladom maturity, no a az neskor som sa sem cielene registrovala. Tusim tak to bolo, ale presne si uz nepamatam.
A viem, ze ked som tu bola prvy krat, tak webky vyzerali tusim nejak tak, ze tam boli rozne veci pripnute pripinackami akoze ale to sa mi tiez len mari, je mozne ze sa mylim.
Tiez len nhodou len som nieco hladal na googli a narazil som na Birdz. A kedze to nebolo to co som hladal tak som to hned aj vypol - no nebol som blby? No a ked sa mi to stalo znova tak som sa tu trochu poobzeral a uz ma to nepustilo.
Vždy ma gúgl vyhadzoval na tieto fóra keď som niečo hľadala, aj som sa sem asi 2 roky dozadu regla, ale vôbec som sem nechodila.. Prelom prišiel 29. augusta 2009 kedy som sa takisto cez gúgl dostala na nejaké fórum a NA ŠŤASTIE som sa rozhodla zaregistrovať znovu, a na ešte väčšie šťastie som si to tu obľúbila.... Teda obľúbila je slabé slovo - neskutočne zamilovala! O dva dni to bude päť mesiacov čo sem chodím... Dosť málo, ale zdá sa mi to ako celá večnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
myslím, že sme sa sem tak hromadne chodili smiať na nejakých článkoch.
a odišla som..
bola som len sprostá, (ach) keby som vedela že je to tu také great , a o čo všetko som došla a to len preto lebo vždy dám na prvý dojem a potom na to doplácam
ale nevadí našla som to znova radšej neskoro ako nikdy
cca pred rokom som sa sem dostala vďaka darklady666 ona o tom ale nevie, no teraz už asi hej
ja som ju nasiel cez jednu stranku ktora mala baner reklamny birdzu a teraz neviem ci existuje ta stranka....