hladala som si informácie o skupine Duran Duran a vyhodilo mi to náhodou webku jedného chalana, s ktorým sme si inak potom aj dosť dlho písali, myslím okolo 2 rokov, ale potom sem tuším prestal aj na čas chodiť a potom už to jednoducho nebolo ono a jedného dňa mi už neodpísal...
raz som tak rozmyslal, ze kde by som uspokojil svoju potrebu po citani diskusii o tom, kto je z coho tehotny a co ma kupit frajerovi/ke na narodky a hlavne utisil neutichajuci hlad po fotkach ceckov. a potom mi svitlo zrazu. tak som tu
chcela som ist na stipendijny pobyt do japonska a googlila som o tom nieco a zistila som, ze @3mm o tom zalozil diskusiu, tak som sa regla, aby som mu napisala
@carrie sedela v skole za pocitacom predomnou videl som ze je to celkom zaujimave tak som sa jej spytal co je to zac. Povedala ze je to taky web hlavne pre studentov, je tam v pohode komunita a ze je to lepsie ako pokec (+/- detajly). Najprv som sa len regol a pol roka som tu nebol, potom som sem zacal chodit lebo som si zacal pisat statusi a TSky. No a potm asi po mesiaci sa mi tu zapacilo tak ma tu mate
Mne o bridzi najprv powedal spoluziak @Musou ktory mi posielal nejake jeho pisania, presviedcial ma aby som sa sem pridal, az som sa nakoniec aj prihlasil ale po chvili som prestal na birdz chodit. Potom som si tu pisal s @Yui a moja schranka zacala byt plnejsia a plnejsia a tak sa moj pobyt predlzil... - -
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
cez google som sa sem dostala, nejaký blog mi to našlo a som ho chcela okomentovať, tak som sa musela regnúť
a asi pol roka od toho dňa ako so msa registrovala som sem začala chodiť častejšie