asi prvykrat v ZS na prirodopise - ked bola biologia cloveka...tam dokonca ani neboli nejak vyobrazene zenske a muzske poh. organy - len nakresleny prierez z boku, az potom jedna "iniciativna" spoluziacka doniesla nejaku zahranicnu encyklopediu ludskeho tela, kde boli fotky a pamatam si jak sme my chalani kukali s vytrestenymi ocami ze co nam to ukazuje...dost trapne..teda ked sa to porovna s deckami v ZS dnes..
mne rodicia nikdy neklamali ale ani sa o tom nerozpravaliso mnou...iba ked tak medzi recou mali nejake narazky a ja som nechapala o com to sakra kecaju...aaa tak asi zo skoly z netu a tak potom to vsetko zacalo davat nejaky zmysel
mne naši povedali že sa mali radi a že oco dal mame také semienko a že som z neho vyrástla..v podstate neklamali mi takže bocianové oje*ávky sa nekonali a ako je to naozaj ..to som zistila cca v 4-5triede
keď som bola malá.. nemyslela som si, že ma doniesol bocian.. ja som bola presvedčená , že ma rodičia našli na štadióne a zobrali si ma domov .. a to som si myslela veľmi dlho
ako prvá na základke som predával pronočasáky zo zberu papiera a keď už som mal taký tovar prečítal som si niečo navnadilo ma to a bádal som a televízia pomohla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale štve ma 9 ročná segra.
"Leni,čo je to kondom??" "Leni,čo je to masturbácia??" a ja jej to musím vysvetľovať