Myslim, ze otazka je celkom jasna Ako ste sa ocitli na Birdzi, ako ste ho objavili? Cez kamarata, nasli ste ho nahodou, vyhodil vam google nejake forum alebo..?
Vždy keď som niečo googlila medzi prvými vecami mi vyhodilo BIRDZ a bola som v tom, že je to mega veľká sieť s tisíckami mladých ľudí a že tu ide najmä o fóra a že sa každý viacmenej anonymne zapojí, ani by ma nenapadlo, že v skutočnosti je tu max 100-200 ľudí, ktorý sú medzisebou všelijako poprepájaný a tak
Kvôli možnosti pridávať blogy. Potom som ale zistil, že na tento účel sú vhodnejšie iné portály, lebo tu až toľko ľudí nechodí, tak som túto aktivitu tam presunul, ale zostal som aj tu.
Niečo som hladal, a kedysi to tu bolo také nejaké červené tmavé a tak nejak a nejakej babe som tu napísal čo mala v profile že 7 ročné dievčatko alebo tak nejak ... proste to tu bolo také tmavé... a potom sme si písali na fb, ale to bolo nejak mrte dávno... teraz už ju ani nemám v priateľoch niekoľko rokov. No a sem konkrétne cez google... niečo som hladal a vyhodilo mi to stránku a videl som tu odpovede od ľudí... tak som pozrel fórum a boli tu kdejaké otázky, tak mi to prišlo užitočné poznať názory na rôzne otázky. Takže tak som to občas mrkol keď som si spomenul, a potom raz som si dal že regnem sa lebo som nemohol k niečomu niečo napísať... tak že nech... no a tak...
Ja som si hladala nejake info o vysokych skolach a tu bol strasny hejt na niektore odbory. Vtedy som vedela ze sa mi tu dostane nejakych hodnotnych info a zacala som stalkovat. Asi pred 4 rokmi. Aktivna som asi mesiac
Sestra keď mala svoje gothic obdobie, tak sem prispievala blogmi, a ked som mala svoje temné obdobie ja, tak som si ich sem chodila čítať... potom som zistila, ze su tu občas aj zaujimave diskusie, tak som sa zaregistrovala a prispievala aj ja... ale odvtedy mám uz nový profil, starý bol trápny
klasika cez google asi v 14, ale som rad ze si nepamatam aku radu som hladal lebo to urcite bolo nieco na sposob ,, pacim sa jej,,
Chyba mi tu facepalm smajlik
Hladal som hole fotky mladych piciek (predtym nez ma obvinite z pedofilie tak nutne dodat ze som tu uz nejake to desatrocie a narazil som na birdzovu (sex?) zoznamku.
Keď som mala 17 googlila som jedného chalana a našla som jeho profil tu zaregistrovala som sa, veľmi som sem nechodila. A teraz po cca 8 rokoch som len tak z nudy skúsila či si ešte pamätám prihlasovacie údaje a hej no.. prečo som tu ešte stále by bolo asi na dlhšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A som z toho doteraz zhrozena
Mne birdz ukazal pred x rokmi jeden chalan na pokeci, chcel zaposobit svojimi blogmi
A hodilo mi tam niečo z birdzu tak som sem nakukol a potom zaregistroval
Chyba mi tu facepalm smajlik