Takze...pracujem prave na SOCke, hadam viete, co to je... a potrebujem aby ste mi uplne v kratkosti, jednou vetou odpovedali, ze AKO ste sa dostali k nejakej droge...ale uplne prvykrat ze ste ju drzali v rukach a samozrejme aj uzili.
vsetko zalezi do akej spolocnosti sa zaclenis chapes mozes natrafit na ludi ktory su cisty alebo do partie kde sa dava,tiez zavisi od pristupu moznosti niektory sa venuju len zelenine,ale ked sa dostanes k väcsim rybam ktorych sortiment je viacvyberovy nevyhrabes sa s toho poznam x ludi co do toho padli
cez kamaratov. cez hudbu a spolocnost, v ktorej som sa hybala... a tych ludi povazujem za kamaratov dodnes. cize tak... a mala som 14, cize to sa asi rata este na zakladku, ci? neviem, kvarta na 8rocnom. no a inak na nasom gympli fetovalo za tej doby asi 40% ludi. takze sa tomu dalo dost casto byt zoci voci... a samozrejme mesto, v ktorom zijem. po petrzalke asi najvacsia fetacka mekka na slovensku mame sa cim chvalit.
no moj byvaly naj kamos to raz mal.. .a ten byvaly naj kamos mal suseda dobreho kamosa co je doteraz velky diler.. .a nejak sme sa ku tomu dostali,ze ci to zozenie.. .a on ze hej.. .som dal 50sk.. .a potom ja,byvaly naj,a diler.. .a o potom to prerastlo cez travu ku piku,tramalu,hashu,LSD.. .no,a potom prisla laska a odvtedy mam v pici vsetky drogy.. .no,LSD.. .hmm.. .aaach.. .
Nezabudni do sočky uviesť porovnanie chlastu a trávy a potom že všetci tý študovaný chodia po školách a od 1.ho stupňa vykladajú aké sú drogy na trhu ako vyzerajú ba aj ako sa užívajú tak potom prečo asi tu ľudia drogujú.
A ešte ako som to tak čítal nevraví že celé ale nevidel som tu lisohlávky, koreň durmanu a proste najbežnejšie drogy Tak priatelia dajme si veď nás to naučili starší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
zabava jak sa patri
moj papa