Prave som sa pozrel na hodiny a čudujem sa že je len 9:40 a už som hore,ale inak fajn som sa vyspal,strašne krásny sen som mal ,tak mi je dobre,a ešte aj slnko pekne svieti,takže fajne rano
šiel som spať o štvrť na štyri, o pol ôsmej do izby nabehol brat, že chce ísť na počítač... (samozrejme nešiel) brat ho vyhnal a zasadol si za počítač on... takže bye bye dlhší spánok ...
ja som vedel, ze to forum musel zalozit @zajko30 , ale idealne som sa nevyspal, este by som zvladol taku hodinku ( od 8mej som hore ) a spal som par hodin len, ale tak uz po 2och kavach asi nie
Veľmi dobre, zaspal som asi o šiestej večer, a pekne spinkal, o pol tretej ráno ma zobudil opitý kamarát z diskotéky, som mu trošku ponadával a nemohol zaspať, pustil som si NTB, tým som zobudil spolubývajúceho, tak on ponadával mne Chvíľku som bol na nete a potom zase do deviatej spinkal, som vyspaný dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale matrace meniť nemusím, nasťastie
ale inak som vyspatý celkom fajn