Schudla som za posledný týždeň 3 kilá nemala som už 3 dni nič v ústach...samozrejme nedobrovoľne pre ten môj neštastný zub ale zaujímavé žže niesom vôbec hladná...hmm
avšak takúto diétu rozhodne neodporúčam
hej to sa stalo aj mne! tiez som nejedla a schudla som 3 kila ale kvoli chorobe nieze naschval...ale nasppat som to uz nenabrala @bobuska ani nie ale zaujima ma to...mozno nejake 2 kilecka by sa zisli ale to skor spevnit ako zhodit
vďaka silnej vôli a motivácii ( modeling )...zmenšila som velkosti porcie jedál, po 17tej som nejedla, a hlavne jesť pravidelne každé 2-3 hodiny...a začala som chodiť aj do posilky 3 krát týždenne asi na 2 hodiny...do takých 3 mesiacov som vyzerala ako som chcela
@Ivanka no veru to si dobra...ja mam bohuzial skolu ktora ma obera o vsetok volny cas, stravim ho sedenim za rysovacim stolom a potom sa divim ze vyzeram ako vyzeram @bress no ale ty si chalan a mas ovela lepsie spalovanie a este k tomu 15 rokov...
@anthvillie spalovanie nezavisi od pohlavia ale od stravy u vacsiny ludi ani od genetiky ako vela ludi hovori ze maju rychly metabolizmus, len su ludia co naberaju lahsie a tahsie ale rychlost metabolizmu sa da velmi ovplyvnit.
A s tym vekom, podla mna do urcite veku vek nehra velku rolu
treba chciet a nieco preto urobit a vysledok prijde
No nezrat, a za dva roky ho mozme chodit kukat do nemocnice koli zaludocnym vredom a nedostatku vitaminov...
Jedz, neprejedaj sa, jedz vyvazenu stravu (na bielkoviny, cukry a sacharidy), vyhybaj sa mastnym jedlam, jedz v pravidelnych intervaloch a tak isto pravidelne kazdy den cvic (napr chod hodinku a pol behat)....
jedla som dva krat denne... ono totiz bolo leto a ked je vonku horuco tak nemam naladu do seba tlacit este horuce jedlo a potom som jedavala rano o 11tej ked som vstala a vecer o 11tej ked som dosla domov
@storalhangman no...ono to asi nebude tym lebo ja take moc nemusim problem je ze sa obcas zabudnem najest a potom tlacim o 9 vecer ale co aj tak mam podvahu podla bmi
@23 podla mna to bude tym, ze uz nemas co chudnut...kost a koza lahsie nebudu...
Netrpis anorexiou inac ? To ako pre seba sa pytas, ty chces chudnut, hej ?
Staci motorova pila... ked si odrezes nohu hned mas par kil menej.... a ked aj druhu este viac. Len potom sa to da aj s rukou ale neviem ako si odrezes tu poslednu Skus poprosit suseda
ako tu uz odznelo pravidelna strava nie moc mastna a tak ale vazne pravidelna..urcite nedrz diety...no a potom dake to cvicenie nemusis behat do fitka na pol dna staci ked si dake cviky doma spravis alebo si pojdes zabehat
no ja som zhodila pár kíl a spevnila svalstvo tancom..konkretne Salsa..ked máš dobrých učitelov a na hodinách fakt makáš dostaví sa riadny vysledok...pevné stehná a aj zadok....
@11 no z toho by si akurat tak hrozne zle, cerveno, znicene vyzerala, nic sa neda robit, radsej to vzdaj bez zbytocneho namahania sa
inak a to s priberanim nefunguje, ja to viem celkom iste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
!
avšak takúto diétu rozhodne neodporúčam
@bress no ale ty si chalan a mas ovela lepsie spalovanie a este k tomu 15 rokov...
A s tym vekom, podla mna do urcite veku vek nehra velku rolu
treba chciet a nieco preto urobit a vysledok prijde
Jedz, neprejedaj sa, jedz vyvazenu stravu (na bielkoviny, cukry a sacharidy), vyhybaj sa mastnym jedlam, jedz v pravidelnych intervaloch a tak isto pravidelne kazdy den cvic (napr chod hodinku a pol behat)....
Netrpis anorexiou inac ? To ako pre seba sa pytas, ty chces chudnut, hej ?
...typicka holka
inak a to s priberanim nefunguje, ja to viem celkom iste