hmmm....bol som celé leto striedavo v práci, alebo som sa venoval kultúrnemu rozôetu môjho ducha....
preložím....pozeral som staré japonské filmy, čítal veľa kníh, chodil do kina na americké kraviny, veľa času presedel za PC a zašiel som tuším na dva - tri koncerty....
ja zase opačne ako lucka začnem: najhoršie leto, ale teraz ku koncu sa to chvalabohu trochu obráti ešte. A tiež brigádujem, také sračky len, musím sa pochváliť, ale len preto, že ja nie som typický poslušný pracovitý brigádnik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
sunny beach (že dovolenka, ale jaká!!!!
zlaté zlaté zlaté (že kúpanie na zlatých pieskoch
rudava (beachvolej je fajiin
nohavica - koncert (úplne že kultúrny vrchol tohto leta )
jedna brigáda - dostala som sa z mínusu - účel splnený
a teraz už len nuda.... na slovensku je strašná nuda
preložím....pozeral som staré japonské filmy, čítal veľa kníh, chodil do kina na americké kraviny, veľa času presedel za PC a zašiel som tuším na dva - tri koncerty....
fajn leto
A inak väčšinou som robila to, čo robím aj inokedy, teda internet, puzzle, 2 hodinové prechádzky so psom a občas kúpalisko.
ja zase opačne ako lucka začnem: najhoršie leto, ale teraz ku koncu sa to chvalabohu trochu obráti ešte. A tiež brigádujem, také sračky len, musím sa pochváliť, ale len preto, že ja nie som typický poslušný pracovitý brigádnik