v piatok som trčala doma, v sobotu sme boli opekať (vôbec nepršalo a nefúkalo) všetko bolo surové, ale hlavne že sme zdraví .. a dneska v nedeľu som bola na futbale (vôbec neviem aký bol stav, ale boli tam pekní chlapi pekne bolo
kódila som flash menu do školy, včera mi to zabralo pol dňa a dnes tiež. a teraz sa môžem pustiť do ďalšej úlohy, ach :/ a to mám taký voľnejší víkend, o týždeň budem programovať tak tri dni v kuse a budem rada, ak to pôjde
v sobotu s kamošmi v prírode na bicykli, a dnes doobeda som bola hrať basket a som tak unavená, že sa teraz len vyvaľujem na posteli s notebookom, a pozerám film
v sobotu od rána do večera v robote, večer na party ( na geniálnej úžasnej skvelej retro party) a dnes prechodievam opicu a pečiem koláčiky a za chvíľku pôjdem von
v piatok som išla spať o deviatej, v sobotu som bola ráno nachvílu v robote, potom som spala, potom sme sa opili a zasa som spala. a teraz konečne periem a navarím večeru.
piatok doma, v sobotu doobeda v skole na tanci, potom u babky a dneska doma - som sa fajne najedla z dobreho obedu a mozem sa ist ucit chemiu a fyziku na zajtra -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Sobotu nudne a dneska dobre
spoko víkend
vikend hodnotim ako jeden z tych nudnejsich