nefajcim, takze je mi to jedno. ale rozpraval som sa s par ludmi a kvoli tym obrazkom prestali. co je divne, ze ich nepresvedcil zdravotny faktor ale obrazok na krabicke
Ja si uz dlho plnim dutinky a davam si ich zatial do starych krabiciek kde tie obrazky niesu a ked sa mi tie krabicky znicia tak nevim lebo mi je z toho zle ked mam na to furt kukat ale fajcit ma to neodradza vobec aj tak
nad nahym typkom schulenym si len pomyslim na alkohol skor, kedze mne sa casto stava ze "stracam" oblecenie ked mam vypite, ale ked tak nad tym rozmyslam ta tabatierka neznie az tak zle veru.
Fajčenie škodí zdraviu (otrapaná hláška, ale pravdivá).
Ja len dýcham čerstvý vzduch vonka v prírode a vyhovuje to mňe aj mojim pľúcam. Lepšie ako ciga alebo lieky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nad nahym typkom schulenym si len pomyslim na alkohol skor, kedze mne sa casto stava ze "stracam" oblecenie ked mam vypite, ale ked tak nad tym rozmyslam ta tabatierka neznie az tak zle veru.
Takze asi taky zmysel maju tie obrazky
Ja len dýcham čerstvý vzduch vonka v prírode a vyhovuje to mňe aj mojim pľúcam. Lepšie ako ciga alebo lieky.