Ako to dokazem bez toho aby mi zivot nepripadal nanic
ahojky
pracujem v beeston v anglicku a som transgender,teda niekto kto chce byt dievca.kamos z polska mi poradil ze medzi chalanmi nebudem ok,ze sa viac bude dat viac vyjst s babami.dala som si inzerciu ale chodia mi same fucky sms a ponuky na s
hovno ludia, on je chalan a chce byt dievcatom a uz sa za neho v podstate aj povazuje, preto ma v profile, ze je dievca a hovori o sebe v zenskom rode.. ale inak nemam pocit, ze by ti tu niekto vedel pomoct no neber to zle, ale ja by som skusil naprikald psychologa.. psycholog vie vzdy poradit lepsie ako ludia na tinedzerskom portali alebo si najst na nete komunitu ludi s "podobnym zameranim " a tam si nechat poradit.
takze si transexual pochopitelne. a chces mat normalny zivot ako pri hetero. ak som to spravne pochopil. chcela si sa zoznamit s dakym typkom ale chodia ti len same fucky a neviem co.
hmmm dost tazke ja nie som v tvojej kozi a dost tazko je to pochopitelne. Kto hlada ten najde. hladaj nevzdavaj sa lovu zdar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
zaujmave, velmi zaujmave
ako...ja som z toho nerozumel tiež vela
takze mozno je dievca, co si mysli, ze je chalan ale chce byt dievca.
hmmm dost tazke ja nie som v tvojej kozi a dost tazko je to pochopitelne. Kto hlada ten najde. hladaj nevzdavaj sa lovu zdar