Caute mam 16 rokov a mam dievca s ktorym som skoro rok.V poslednom case vsak robim veci ktore mne nepridu ze ich robim zle ale jej ano.Naposledy sme sa pohadali preto lebo bola na vylete 3dni a nevolali sme spolu vobec a dnes som chcel ist von s kamosmi l
Nijak dievca nevie co chce bo vie ty bud doma a ked povie sa pohni zanou ako pes ale ked ona pojde von tak drz picu to asi chce no ale zase odtial potial by si to mal ukoncit
No skús sa porozprávať s dievčinou, povedz že ju máš rád a podobne ale že chceš stráviť trocha času aj s kamaratmi a s nou si radšej niekde vonku ako si písať na nete. Myslím že by to mala pochopiť
vsimol som si ze podobna situacia je u vsetkych partnerov co uz spolu dlhsie chodia, takze niesi sam riesenie ma napada jedine vazny dialog ale ked ani to nezabera tak potom uz asi nic
hmm....ty nesces aby to tak vyzeralo...ale co ak ona sce aby to tak vyzeralo?...mozno ti dava podnet na to,aby sisi uvedomil,ze nieco nieje v poradku a sce sa rozist...ja neviem.mozno..
toto by som asi nevydržala. veď človek potrebuje mať aj svoje ,,súkromie," tým myslím, že má aj život mimo priateľky/priateľa. neleziete si na nervy tým, že ste viac-menej stále spolu?
a keď si sa s ňou už o tom rozprával a aj tak nepochopila, resp. nechcela pochopiť, tak na tvojom mieste by som urobila rázny ťah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
No skús sa porozprávať s dievčinou, povedz že ju máš rád a podobne ale že chceš stráviť trocha času aj s kamaratmi a s nou si radšej niekde vonku ako si písať na nete. Myslím že by to mala pochopiť
a keď si sa s ňou už o tom rozprával a aj tak nepochopila, resp. nechcela pochopiť, tak na tvojom mieste by som urobila rázny ťah