Mam problem.uz asi styri roky lubim chalana no neodvazim sa mu to povedat.bojim sa ze ma odmietne a toho ze sa to dozvie trieda a budu sa mi smiat.Ale myslim si ze som to uz odkladala dost.prosim poradte mi ako mu to mam povedat.aby som sa nestrapnila?
ano lubim a co je na tom cudne ked zasavam zaspavam s myslienkou nanho cely den nanho myslim a ked ho vidim citim taky skvely pocit.to neni laska?tak co potom?poradte
To nie je laska, to je tak maximalne detske poblaznenie...ja som sa este hravala s barbinami ked som mala 12, no kazdy je iny. A cudne je na tom vsetko...
jezisi... vies co vyser sa na toho chalana ty ho nelubis... prosimta nepodrez si zily ked ti povie ze ta nechce mas dvanast rokov mas na to cas... takto vecsinou vznikaju tie veci keddvanast rocne baby nechce chalan jasne ze ich nexe ked su take mlade..... ako soory dievca mas cas... radsej si pozri filma alebo pusti MP3.... nieje to len o tom ze sa drzite za rucky a bozkavate... na to zabudni...
mno..akoze 1krat prihlasena...fakt moc...si sa prihlasila,len aby si mohla zakladat sproste diskusie??...chod do poradne...nechapem uz je tu na birdzi 10000000000000000 takych ludi co sa zaregistruju len nato aby zakladali trapne diskusie...ale ako nahle zistia odpoved tak na birdz uz ani nepachnu...ale ved to je ich vec...a toto moj nazor...nevyvolavam konflikty...
ja som mal taky isty problem w podstate len "otočene"..a wies co?..heh..no NIC..dozwedela sa to..a ja som ostal sam.takze..som to pekne dokaslal.mno co uz..ale nezabuudam ale love je krasny feeling..len.len..nie wzdy wyjde,..a mne w podstate "newysiel" =o/
si este mlada na lasku, ale podla mna aj ked ta tu skritizovali, zazili viaceri to iste, ze v 12, 13 sa bezhlavo zalubili a mysleli si, ze ako velmi ho miluju a dali by za neho cely svet.
A navyse ma 13, tak si myslim, ze to nebude az taky velky problem, horsie je, keby lubis 25 rocneho
Skus sa s nim blizsie skamaratit, spytat sa ho, ci by nesiel s tebou dakde do kina alebo prejst sa a ak si budete dobre rozumiet, podla mna nato pride aj sam, ze je medzi vami daco viac. Ale vzdy je tu velke riziko, lebo je to tvoj spoluziak a nevies ako to zoberie, musis sa sama rozhodnut, ci ti za ten risk stoji
luccy..si myslis, ze ked ta ako jedina neskritizovala...ze tu je jediny rozumny nazor..? podla mna su tu vsetky rozumne..!len si taka vytreta, ze to nedokazes pochopit, ze v 12 sa lubit neda..chod sa radsej hrat na pieskovisko
je to normalne v spolocnosti, v ktorej sa tieto veci tolko rozoberaju. Luccy0 podla mna to nechaj tak keby ste spolu aj chodili tak to max. za tyzden hasne a potom sa budete neznasat do konca zakladky
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...to chces ako povedat ze od 8 rokov ho lubis???? ty ho nelubis.....mozno sa ti paci ale taka mlada nevies co je laska mozno si myslis ale urcite nie mozno ani ja to poriadne neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A navyse ma 13, tak si myslim, ze to nebude az taky velky problem, horsie je, keby lubis 25 rocneho
Skus sa s nim blizsie skamaratit, spytat sa ho, ci by nesiel s tebou dakde do kina alebo prejst sa a ak si budete dobre rozumiet, podla mna nato pride aj sam, ze je medzi vami daco viac. Ale vzdy je tu velke riziko, lebo je to tvoj spoluziak a nevies ako to zoberie, musis sa sama rozhodnut, ci ti za ten risk stoji
A necakaj od toho az prilis vela
je trapne ako ju za to nicite
je to normalne v spolocnosti, v ktorej sa tieto veci tolko rozoberaju. Luccy0 podla mna to nechaj tak keby ste spolu aj chodili tak to max. za tyzden hasne a potom sa budete neznasat do konca zakladky