ahojte...chcel by som vediet ako sa da najlepsie napodobnit muchlovanie sa s niekym...pocul som o diere v pomaranci a take...neviete este nieco poradit? alebo ako si to co najlepsie na niecom nacvicit hmm?ale aby to bolo co najrealnejsie... diiiki
teda myslim si, ze nemas dovod na to aby si si to skusal na nejake veci...na jedle a podobne..tak sa to aj tak nenaucis, lebo kazda zena je ina a kazda bude mat rada nieco ine...
jaaaj..tak 16 je vek akurat..apon z mojho uhla pohladu,ale myslim si, ze ked pride co-k comu, tak aj tak zabudnes na pomaranc, ktory aj tak nie je prijemny..nie je rozdiel,ci to robis rukou, alebo jablkovym kolacom..kym si sam, tak sa na veci nic nemeni..ak mas priatelku, tak to pochopi, ze si s nikym nespal a mozno ta ona nieco nauci, mozno sa budete ucit spolu..sex je dnes tak lacna vec, ze to vobec nemusis brat vazne..tak ti na tom zalezi? mas priatelku?
Mrochticka666:aaale neni som zlAAA ...ja chpm. wed je to tu na to abyyy sa pytal,ale uznajme si ze existujuuu aj otazky na kt. sa neda tak kus ustipacnejsie reagowat jak na toto...nemohla som si to odpustit,PEACE
asi si velakrat videl prci prci a podobne keketiny . zlaty moj. poriadnu peetchu nicim nenahradis. vies. to je ako keby si sa pytal ake je soferovanie a ci podobne pocity zazijes na bicykli . proste sa to neda xes sa natrenovat
neda nasucho iba praxou. aj tak to bude uplne ine ako si si myslel
Lucinkahc: ano chapem slovam ktore pouzivam som si tym 100% isty... aaa este nechapem ocom vy tu posledni pisete asi ste nepochopili celkom moju otazku...sa az nepytam na nic take strasne...na tomto fore je otom vela popisane ale ja som polozil trocha inak otazku...no fakt sorry ked chcem vediet asi ake to je...ved vy si tu len viete skoro z kazdeho len srandu spravit...
selly: takze tyrozumies slovam ktore pouzivas ? takze ty nemyslis to co my vsetci tu, ty myslis normalne bozkavanie alebo kurvenie... tak ak si myslis ze toto znamena muchlovanie... fhu.. mam 15 ale viem co znamena co
akú takú predstavu získaš až po skutočnom bozku, nie po barsjakých napodobeninách typu čerešna v ústach alebo oblizovanie si chrbátu ruky.. alebo špásovanie s pomarančom
no Selly.....radil by som ti neskusat si to nijako...ziadne blbosti s pomarancmi a co ja vim co,oki? ......fakt...
kedze ste dvaja chalani, tak by nemal byt probleeem....ked su dvaja ludia rovnakeho pohlavia, tak byvaju ovela tolerantnejsi pri bozkavani...ale aj tak....nicoho sa neboooooooooj......nemoze sa stat nic zlee...nechaj sa riadit svojimi instinktmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
kup uhorku, vydlab dieru tak na tvojho vtaka, zohrej v mikrovlnke, nasad gumu a smykaj. potom daj vediet ake to je
....
idem sa vysrat
..SAK VYSKUSAJ...a potom informuj
neda nasucho iba praxou. aj tak to bude uplne ine ako si si myslel
Keď vedieť aké niečo je, tak to musíš len skúsiť. A keď to chceš skúšať z rozmaru, tak preorientuj energiu radšej inde.
akú takú predstavu získaš až po skutočnom bozku, nie po barsjakých napodobeninách typu čerešna v ústach alebo oblizovanie si chrbátu ruky.. alebo špásovanie s pomarančom
kedze ste dvaja chalani, tak by nemal byt probleeem....ked su dvaja ludia rovnakeho pohlavia, tak byvaju ovela tolerantnejsi pri bozkavani...ale aj tak....nicoho sa neboooooooooj......nemoze sa stat nic zlee...nechaj sa riadit svojimi instinktmi