no normalne chod za nou a povedz :ze mami dostala som menzes...uplne v pohode vobec sa neboj,jeto normalna vec a bud rada ze mas v 12 ako kebyze nemas mat este v niakich 16....
Nech sa snažím ako sa snažím, ja si na to už nespomenem Len viem, že to bolo v deň ako sme išli na dovolenku, za maminou prišla na skok kamarátka, samozrejme sa hneď musela chváliť, a ja som myslela, že tú hanbu neprežijem
to je najhorsie ked sa rodicia chvalia niecim na co by sme my decka najradsej zabudli nasi sa chvalia tym za co by sa mali v podstate hambit pretoze oni nas vychovali
ja tak dost blbo...ked som to dostala,tak som zacala pouzivat jej vlozky z balicka a az ked si vsimla,ze v kosi v zachode daco pribudlo...sa ma to opytala...
viem to uplne presne som sa v noci zobudila na to ze sa asi poserem tak som isla na zachod a na konec to nebolo zo sraani ale ze som dostala kramy tak kricim na brata ze pod sem a ja ze zavolaj mamu tak ju zavolal a mame som ukazala krvavy toaletny papier a ona JEZIS MARIA a ja som plakala no vtipne ne
Normalne... ALe v skole to bolo vtipne lebo to prvykrat v skole som dostala... som zacala ako krpana nenormalna jacat stastna na cele damske vecka az zo susedneho vysla jedna deviatacka a pozerala na mna ako na vadnu... som vtedy nechapala ten pohlad, som bola nenormalne rada... vekom mi to doslo
no tak ja si pamatam..ze moja naj kamoska..vola sa lucka..to dostala skor ako ja..a ja som o tom povedala mojej mame..a ked som to dostala ja..som prisla..ze mami..som dostala to co aj lucka...a ona ze co??..ja ved mami..toto nie??..a ona..jeeej..z teba je uz zena.no trapne mi bolo ale neva
nooo ja som sa rozplakalaa bola som ece maalaa mala som 9 rokoov a bala som sa ze vykrvaacaam lebo predtýým ece nikdy sme sa s mamkou o tom nerozpraavalii az ked som dostala menzes....hehe co uz no.:
Ja som dostala "poučenie" ešte než som dostala menzes, takže som vedela, čo s vložkami a tak. Za mamou som len prišla a povedala: "mmmm, mami? Dostala som krámy." A ona ma objala a povedal na to vynikajúcu vetu: "Vitaj medzi ženami."
Uvidis, mama bude len rada ...ze to prislo v takom veku v akom to prislo, teda ak sa jeda o teba. Lepsie jak keby si mala v 17 behat po doktoroch s tym, ze si este nedostala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ona: čo? dostala si?
Ja: Uhm, Hej.
takto a mamka potom telefonovala hneď babke aj každému a všetci mi museli povinne blahoželať k prvej menštruácii to mám zážitok
Úplne v pohode