Spravila som najvatsiu chybu v mojom zivote. Priatelovi som povedala ze idem spat a sla som na disku ... Prosim vas nesudte ma... Spravila som chybu ale ani on nie je najlepsi... Zistil to a je koniec. Nemozem tomu uverit. Msm chut sa zabit. Neviete co ma
@k4r4 možno to nebola chyba. Ak si mu potrebovala tajiť, kde sa nachádzaš tak si mu pravdepodobne nedôverovala alebo si sa ho bála. Možno je lepšie, že ste to ukončili.
poplačeš si a vypíš sa z toho a uľaví sa ti. pomaly na neho zabudneš.
so mnou sa pes včera tiež skoro rozišiel lebo bol opitý a myslel si, že mu klamem, ale som mu to vysvetlila chvala bohu
moj toto robil vzdy , ze ma odprevadil domov a "siel domov, lebo bol unaveny" ... a ked som mu to zistila, bola som ja za picu ..ale tak bud to vie dobre skryvat teraz, alebo s tym prestal
@silviaaa to mi vravi kazdy.. Ale on je taky, ma taku povahu. Chcela som byt s kamoskami len vzdy som ja zla @biancadetolle tak to mas super potom . Ja sa s tym zmierit neviem
@k4r4 určite to nie je najväčšia chyba v tvojom živote .. ešte budú aj horšie neboj sa tvoj chlapec bol asi veľmi .. divný ... keď sa s tebou rozišiel preto že si šla na diskotéku ... mňa by to zrejme nahnevalo keby si mi klamala ... vždy upredňostňujem pravdu ... to je jedno .. aj keď so mnou chalan nechce ísť von ... vždy nech mi radšej povie pravdu že nechce ísť ako sa má vyhovárať že ide k babičke a pod. ver i . netráp sa s tým ... ak ti dal košom len kôli tomu tak pre teba nebol dobrý a vôbec si ťa nezaslúži a preto sa nemusíš zabíjať .. uvidíš .. všetko bude fajn ...len na neho nemysli ... skús meditovať alebo niečo podobné .. ja meditojem s minerálmi .. najčastejšie s Ametystom ... sadnem si .. zobrem ho do rúk a vnímam ten kameň , jeho váhu,farbu,tvar,povrch a tie veci .. potom sa mi vyčistí hlava a niekedy sa mi podarí aj na nič nemyslieť ... je to ukľudňujúce .. a môžeš si aj na nejaký papier napísať všetky jeho zlé vlastnosti .. napr. klamár,sukničkár a pod. a vždy keď na neho budeš myslieť ako ti chýba len sa pozri na ten papier a uvedomíš si s kým si to chodila .. a že ti dal košom len pre takú blbú vec . zmieriš sa s tým v pohode . len to chce trochu času .. hlavu hore .. vždy je tu na svete chalan pre ktorého budeš tá najlepšia a najkrajšia .., síce láska na celý život neexistuje .. ty sa hlavne pre neho netráp a ako to vlastne zistil ?
tak chceš sa zabiť alebo to prežiť? take somarinky sú v každom vzťahu ..moja exova furt povedala, že sa ide učiť . a ja som jej povedal, že už idem spať , pravda to bola, ale nebol som doma
sak ser na to, keď si mu zatajila, že sa ideš baviť namiesto toho aby si sa mi venovala aj celú noc na nete, tak asi s ním nechceš byť ..
nabudúce si pories net do mobilu a môžeš ísť von a prebiezne mu odpisovať a povieš, že niečo robíš
Zistil to tak ze prisiel k nam domov o 2 v noci ... Dik za vase slova ale proste stale ho mam v hlave :/ neviem si predstavit byt bez neho a je mi ho luto lebo viem ze ma ma rad aj ked ma blbu povahu a ťzasady . S tou meditaciou to skusim a vratit sa k nemu nemozem lebo mi napisal sms : Je koniec chapes to do pi*i a uz nikdy nebudeme spolu!nevolaj mi a ani nepis !je koniec toto je moja posledna sms cau .. Takze tak
A pritom ma 2x podviedol .. Len take pusinky... A povedal ze to bolo az po mne.. Ze som nieco spravila zle lebo inak by to neurobil.. A odpustila som mu to .. Ale ja budem vzdy ta zla a toto mi neodpusti nikdy ze som mu klamala..
@k4r4 nechcem ťa sudiť ale taku priatelku ako si ty by som nechcel mať a pokial ani on nebol najlepší priatel pre teba tak prečo sa tak kvoli tomu trapiš? asi sa to tak malo stať ...
@k4r4 Prepac ale je to k...t, on ta podvedie a povie, ze to bola tvoja vina?
Ok, nemala si mu klamat ale zase on ta nema co chodit kontrolovat o 2 v noci domov. Bud rada, ze uz s nim nie si. Pride lepsi. Neboj.
kde nefunguje dôvera nefunguje nič, ale osobne si myslím, že so mu spravila niečo vážnejšie preto ti nedôveroval a prišiel ťa kontrolovať a tým, že si mu klamala si to iba potvrdil
pozri, chalnov je na zemi tisíce, stačí vybrať osobne nechápem ľudí ktorý sú kvôli tomu že sú po rozchode smutný za prvé to nemá žiadny zmysela a za druhé, keď k sebe naozaj patríte tak sa ešte v budúcnosti určite stretnete totiž, jediné čo vie na 100% ľudí rozdeliť je smrť
keby ta mal naozaj rád tak by sa s tebou nerozišiel,ale zas keby si ho ty mala rada tak by si ho neoklamala???...prečo si mu normálne nepovedela,že chceš ísť von???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
so mnou sa pes včera tiež skoro rozišiel lebo bol opitý a myslel si, že mu klamem, ale som mu to vysvetlila chvala bohu
a ešte jedno....
stanovte si pravidlá
sak ser na to, keď si mu zatajila, že sa ideš baviť namiesto toho aby si sa mi venovala aj celú noc na nete, tak asi s ním nechceš byť ..
nabudúce si pories net do mobilu a môžeš ísť von a prebiezne mu odpisovať a povieš, že niečo robíš
pravdepodobne hladal dovod na ukoncenie
Ok, nemala si mu klamat ale zase on ta nema co chodit kontrolovat o 2 v noci domov. Bud rada, ze uz s nim nie si. Pride lepsi. Neboj.