Baby, ako ste riesili drobne chlpky nad hornou perou? Viem, ze sa to da laserom, vyskusala som, z casti pomohlo, ale nie uplne, nie su moc viditelne, ale vadi mi to.
no chlpky na tvári su hlavne kvôli ochrannej funkcii a termoregulacii..chcem tým povedať, že su tam z nejakeho dôvodu..mame chlpky aj na líciach..každý ich ma..nad perou ich maju mega viditelne muži alebo ženy, ktoré maju viac mužskeho hormonu a da sa to riesit tabletkami...tak pokial nevyzeras ako chlap tak to nerieš, ked sa toho začneš zbavovat začnu ti rast tmavsie, hustejsie a coraz rýchlejsie...
@fallenkaa no ked to odepilujes budu ti stále rast chlpky, ale dlhsie ti to "oholenie" vydrží ako holenie žiletkou. Proste neodstraniš ich, len ich rast oddialis.. Ak ti to moc vadi, tak to skus tou depiláciou, ale neviem ak ti to moc nevidno a ak ich nemas cierne tak načo... ked možu chodit baby s čiernými fuzami pod nosom, prečo nemožeš chodiť s malilinkými takmer neviditelnými chlpkami
tym ze ich budes holit vobec nebudu tmavsie ani nebudu rychlejsie rast..to su bludy... voskove pasiky pomozu...po nejakom polroku vytrhavania ti uz chlpky rast nebudu.. takze voskove pasiky su najlepsia volba
takže voskové pásiky??? to sú originál na chĺpky nad hornou perou??? ja mám podobný problém... nie sú tmavé, len svetlé, ani ich nevidno... ale keď mám tmavší make-up, tak sú viditeľnejšie, alebo ak zasvieti slnko... nikdy som si takéto veci nevšímala, až teraz a laser si nemôžem dovoliť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@1 velmi pekne dakujem za komentar, si trapny
@66janica6
takže voskové pásiky??? to sú originál na chĺpky nad hornou perou??? ja mám podobný problém... nie sú tmavé, len svetlé, ani ich nevidno... ale keď mám tmavší make-up, tak sú viditeľnejšie, alebo ak zasvieti slnko... nikdy som si takéto veci nevšímala, až teraz a laser si nemôžem dovoliť...