UZ VIAC KRAT SOM SI VSIMLA V MNOHYCH PROFILOCH ZE AKO ORIENTACIA JE ZADANA ASEXUAL.....JE TO NAOZAJ TAK ZE DRVIVA VECINA Z VAS CO TO MATE ZADANE JE PRAVDA ZE TO TAK SKUTOCNE JE..ALEBO JE TO LEN ZASTIELKA NA ODRADZANIE LUDI....ABY VAM NEPOSIELALI ROZNE NA
ani jedno. interný humor mňa so mnou. myslím, že väčšina ľudí je na tom podobne a majú to len zo srandy. pretože až tak veľa asexuálov v populácii nie je a ak sa tu aj nájdu ľudia, čo posielajú návrhy, tak nekukajú, čo máš v profile za orientáciu.
Presne si to vystihla, mam to tam, aby som zabranil excesivnemu poctu navrhov, ktore mi prichadzali, so slovami, ze som najkrajsia lavicka na svete, ze taku lavicku este nestretli, ze ma miluju, chcu si ma vziat a vyspat so sa mnou. Hlavne @uspavanocka prekrocila vsetky limity :/
inač síce mám pravý vek na birdzy ale rozčuľuje ma ak ma posudzujú podľa veku len preto že mám 14 a pod. preto uvažujem že si dám 20 ročný a bude pokoj. A čo tým myslím? Tak to, že si v poslednom čase uvedomujem, že z mladších sa tu iba trolluje a neberú sa do úvahy. čiže tak, mladosť!
A k otázke súhlasím s @anzu je to vlastne miniatúrny trolling s ktorým síce nikoho neztrollujeme ale dáva nám nádej že sme vtipní a preto sa vždy pri tom pousmejeme. Ja mám napríklad narcis a je to pravda ale moja výška a váha sa nezhodujú, alebo zhodujú ale nie sú skutočné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A PISANIE S CAPS LOCKOM JE STRASNE COOL
no proste blbec...až kým som na to nedoplatil.....
teraz je tam nič a mám klid ......
filip
inač síce mám pravý vek na birdzy ale rozčuľuje ma ak ma posudzujú podľa veku len preto že mám 14 a pod. preto uvažujem že si dám 20 ročný a bude pokoj. A čo tým myslím? Tak to, že si v poslednom čase uvedomujem, že z mladších sa tu iba trolluje a neberú sa do úvahy. čiže tak, mladosť!
A k otázke súhlasím s @anzu je to vlastne miniatúrny trolling s ktorým síce nikoho neztrollujeme ale dáva nám nádej že sme vtipní a preto sa vždy pri tom pousmejeme. Ja mám napríklad narcis a je to pravda ale moja výška a váha sa nezhodujú, alebo zhodujú ale nie sú skutočné
@jebozlesaaplani ale ked ty vyzeras tak pohodlne :´(
ano doplatil, ...
už som tu mal jeden profil zajko30, na ten mi admin dal ban ....
v profile som mal ako som písal, adresu, telef. čísla, osobné fotá a orientáciu gay....
no a chodili mi vulgárne SMS, mal som meďák a jeden deň mi dorezali všetki gumy, písali mi do komentov debiliny a tak ....
teraz mám pokoj.....filip
tých TS som aj dneska dostal zopár, kde mi píšu aký som debil a pod. ...
že verím v Boha a jeden dokonca vyšiel aj z cirkevnej školy a schvasce sa tým ako vyštudoval a že je prvým pohanom, ktorému sa to podarilo ....
mne takými rečami neublížia....píšu si však svoje skutky do Knihy života a na konci bude súd, ktorý si každý vypočuje a podľa toho aj tak dopadne ...
filip