Ako mám vysvetliť chlapovi, že sa mi páči jeho...ehm..mužstvo ....on je toho názoru, že by pár centimetrov naviac nezaškodilo, ale ja si to nemyslím. Mne to bohato stačí a som naozaj spokojná A keď mu poviem otvorene že sa mi páči, tak on si hovorí s
boze takato picovina ked ti neveri ze je dobry tak mu povedz ze aj s malym gasparkom vie hrat dobre divadlo...a bude mat to co chcel pocut.. to su take reci len aby si ho stale chvalila a povzbudzovala..
@pastelka007 chlap to chce pocuvat stale aky je skvely a akeho ma velkeho vtaka a ber to z rezervou ked sa podcenuje neustale ide mu len ojedno ... chce stale pocuvat ze mu budes protirecit a vychvalovat ho ... je to tak
@pastelka007 napriek vsetkym mojim dobrym vlastnostiam budem hnusny. Ak je to tvoj chalan, a riesi taketo kraviny i napriek tomu co mu vravis a este ich mysli i vazne, tak je to blbec. A velky.
A co sa tyka mojho nazoru, tak si radsej hryznem do jazyka, lebo ...
to fakt len 17rocne decka mozu riesit taketo chujoviny....mate asi privela casu.......chlapec je vazne este nevyzrety.....ked ho trapi najviac velkost jeho vtaka a nie tvoja spokojnost!!!!
ach jaj. staci mi pozriet tvoje ine fora a mam dost. mas 17, tak skus mysliet aj na ine veci nez na sex. (ach) ........ i ked bohvie kolko rokov vlastne mas, lebo na pokeci mas uvedene, ze mas 15.
a k teme. ty si mu v zivote nepovedala, ze by si mala rada o par kil menej? tak z toho nerob dramu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
tak sa ho jednoducho spýtaj kde chce tých pár centimetrov nabrať snáď pochopí a ak nie tak máš za priatelia dementa...
To je 100%-ne uspesne riesenie, pretoze:
a) je to ultimatny kompliment
b) kazdy vie, ze hnisavicov tool sa nespomina len tak zo srandy, cize ked ho prirovnas k takemu comusi, bude vediet, ze je to pravda.
Tento plan ma jedinu chybu - nikto ho nema ako Hnisavica =/
@antifunebracka ty si tusim ňáky sčítaný a múúdry
@pastelka007 napriek vsetkym mojim dobrym vlastnostiam budem hnusny. Ak je to tvoj chalan, a riesi taketo kraviny i napriek tomu co mu vravis a este ich mysli i vazne, tak je to blbec. A velky.
A co sa tyka mojho nazoru, tak si radsej hryznem do jazyka, lebo ...
a k teme. ty si mu v zivote nepovedala, ze by si mala rada o par kil menej? tak z toho nerob dramu.
bože ... ..mne je do plaču normálne ....
týmto sa chcem normálne aj ja radšej zaoberať ..ako mojimi vážnymi problémami ,ktoré mám ako by mi bolo ľahšie na svete ..och ...
@pastelka007