Musel som odísť z domu. Mam strach z Bryndze. Tak som sie šiel kúpiť kilo a pol jahôd a 750g čučoriedok a keď sa vrátim domov pôjdem písať nejaký ten blog
do jednej práca, potom hodinka pauza, hodinka bike, potom HIIT 10x100m šprint + na záver nejaké stojky ... teraz 2 hodky voľna, potom silový tréning a na večer seriál a spať
Vytiahol som z koša strojček na vlasy, ktorý som tam včera zahodil, po neúspešnej oprave. No a dnes som ho napokon s novým náradím opravil a som neskutočne happy .
Zaspala som dnes, zobudila a asi o 12tej, potom raňajky, trochu som rozmýšľala zase nad fotrom,lebo ma to trápi ešte a potom som kúsok upratovala..neskor som išla na jogu a teraz robím rizoto
Meškala som do práce, potom cestou z nej som išla domov inou trasou, že natrham kvítí na lúke mamine k meninám. Napadla ma tam osa ktorá má ustipla a stále prenasledovala. Predchvilou som si obliekla veci na cvičenie a prišla na mňa taká únava, že som si dala rovno pyžamo. Cvičenie som vynechala,..nikdy nedosiahneme zily hodne fotky na Birdz neúspešny deň dnes
15 hodín opäť v robote, nemám už žiadne emócie a som pekne nervózny, radšej už sa ani neozývam ...mama ma chce vysťahovať, boha už som ju musel poslať von a ukončil som to "nechaj ma na pokoji, idem radšej spať" a zavrela dvere
Zajtra sa môžem aj zjančiť vstať a pochystať si jedlo včetne jedla, lebo fuj neľúbim bryndzové halušky dajako ...zajtra sa nakŕmim domáceho a budem dúfať, že začne zas čímskôr pršať, aby som mohol vypadnúť z roboty a ísť sa stretnúť s kamarátmi
včera som začala krásnymi raňajkami a kávou ktoré som si vychutnala na balkóne, popritom ma prekvapil spontánny pohovor cez telefón ktorý som dala ako pani, potom mi napadlo že sa odmením, tak som šla na menšiu sekáčovú tour lebo som zháňala nejaké slušné pohodlné sandále ktoré som úspešne našla, vrátila som sa na byt, dala som si neskorý obed, oddýchla som si a neskôr ma čakalo fotenie, po ktorom som rovno aj s modelkou šla na menšiu party
dnes som upravovala fotky, bola som riešiť nejaké pracovné veci ktoré neboli zrovna príjemné, opäť neskorý obed a večer ma spolubývajúci zavolali že chcú so mnou niečo riešiť, čo asi tiež zrovna nebude príjemné, ale ja už som taká vyšťavená že je mi to jedno asi
som sa rozpísala, ale tak nedostávam často túto otázku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
zamestnanec mesiaca
dnes som upravovala fotky, bola som riešiť nejaké pracovné veci ktoré neboli zrovna príjemné, opäť neskorý obed a večer ma spolubývajúci zavolali že chcú so mnou niečo riešiť, čo asi tiež zrovna nebude príjemné, ale ja už som taká vyšťavená že je mi to jedno asi
som sa rozpísala, ale tak nedostávam často túto otázku