mam brigadu, ze robim 2 hodiny denne ale vyhovuje mi to, rano si odpracujem a potom cely den mozem zit len ked je nejaka akcia a sa vratim domov o 4 rano a o siestej treba vstavat... trosku tazko mi je
parkrat som bol vonku s kamosmi a to bolo super inak doma nuda, aj na brigade som bol, narobil som sa jak debil a penazi bude malo, chcelo by to este dajaku inu lepsiu brigadu a viacej akcii s kamaratmi
hovorila som to tisíckrát a poviem to aj teraz. pracujem, festivalujem, snažím sa, jedujem sa a pindám (velmi som sa inak zlepšila v nadávaní ľuďom a dokonca som začala byť drzá!!!), festivalujem, neskutočne sa bavím a hrozne málo spím.
a tak ako od maturity každý rok, toto leto je moje najlepšie v živote
tak bol som na 1. dovolenke a chodím vonku v nedeľu pôjdem do baby a ešte v auguste pôjdeme znova dakde a ešte v auguste príde do Michaloviec jeden môj kamoš z Popradu..
POčas leta som pozerala Priateľov .. začala som na prvej epizóde a dnes som skončila a keby som nemala čo robiť tak si pozrem napr. Simpsnov všetkých ale dnes som sa dozvedela že idem do CHorvátska piatok /dosť na rýchlo čo ?/ a tak sa asi ani nebudem nudiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Teda pracovne a do toho výlety, zábava a kamaráti. Permanentne
a tak ako od maturity každý rok, toto leto je moje najlepšie v živote
a momentalne to mam tak, ze pracujem a dala soms a na autoskolu... takze si nejak tie prazdniny moc neuzivam..ale tak nieje to zas az tak hrozne