Ja som dostal kopu zbytocnych darčekov a haraburd len som to hodil na hrbu potom som sa nafajcil idem si dat vino a nudim sa. Moja "milá" jebe na mňa všetci sú niekde zalezeni doma s rodinou nikomu sa nechce ist von Vianoce sú najnudnejsi sviatok roka.
navečerala som sa, vypila flašu šampanského, dostala som fluffy ponožky a fluffy uteráčik a úplne sa z toho teším teraz dávam dokopy jedno vianočné video a cpem sa sladkým a o dve hodinky vyrážam s kamarátom na polnočný koncert slobodnej európy
s frajerom, boli sme doma pozerali rozpravky a tesili sa a potom sme papali a rozbalovali si darceky ktore su uzasneee! a robili si kavu na paradnom nespresso kavovare ktory som mu dala! a teraz pozerame popelku a pijeme sampanske a ja na striedacku papam kolace a stazujem sa ze sa mi chce grckat.. a zajtra pojdeme k rodicom nasim na par dni a teda v sobotu idem s kamosom na party co bude tiez mega. a potom uz bude silvester a medzi tym ani jeden den roboty ja som taka stastnaaa!
celý deň sme všetci spolu pozerali pod kupolou! ešte aj cez večeru a po
a pod stromček sme všetci dostali len to čo sme chceli, máme totiž zaužívané, že si každý vyberie, čo chce dostať
U rodičov je to pecká. Najlepšia atmosféra je v pohodlí domova. Celý deň je čarovný. Ráno staneš, počuješ ako mamka s priateľkou sa zabávaju v kuchyni, otec chystá výzdoby, sestra balí darčeky. A ja si spím do 12:00 (hh). Postupne sa zobúdzaš a v duchu sa tešíš na večeru(hh). Celý deň pôstuješ a čakáš kým sa večer navečeriaš. Dôjde 18:00 hodina a všetci zasadnú k stolu. Ešte hneď predtým šupneš darčeky pod stromček. Po večeri sa hrnieš k stromčeku a rozbaľuješ darčeky s pocitom, že asi približne vieš, čo tam bude,(hh). Zapáliš prskavky a sleduješ 3oriešky pre popelku a pod.
A večer rozmýšľaš, čí ísť na polnočnú, alebo sa mazliť v posteli s priateľkou.
Silvester už je o niečom inom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a pod stromček sme všetci dostali len to čo sme chceli, máme totiž zaužívané, že si každý vyberie, čo chce dostať
A večer rozmýšľaš, čí ísť na polnočnú, alebo sa mazliť v posteli s priateľkou.
Silvester už je o niečom inom.
Šťastné a veselé, Birdzáci.