Otázka asi skorej pre chalanov, ako dokážete ukľudniť svoje priatelky, kamarátky alebo milenky ( )keď sú v depke, prípadne majú záchvat zúrivosti ? Radšej sa im stratíte z dohľadu, niečo im rozprávate alebo len tak sa na ne pozeráte a čakáte až sa ukľu
keď som nasratá a zúrim v súvislosti s niečím, čo sa týka nás oboch, tak ma necháva nech sa vyzúrim a je ticho lebo on vie hneď od začiatku, že je to blbosť a vie, že ja na to prídem tiež, keď sa 5minút vyzúrim. ak som nasratá lebo ma niekto/niečo nasralo tak pičuje so mnou a potom sa na tom smejeme.
keď som smutná a mám depku, tak si ma pritúli a pusinkuje ma a povie mi niečo pekné :happy:
toto zaberá na mňa.
fuha .
tak ked som smutna a sklamana z nejakeho dôvodu, tak mne nepomahaju ani tak slova, ale skor objatie, pusinka, pohladenie..
Ale tak ak to je napr. kvoli skole, ze mam nejake smutne stavy, tak ma utesuje, ze som mudra a sikovna
Ked mam na niekoho/nieco nervy (co sa nestava,az tak casto), tak len pocuva a kde tu povie take ze "no" , "ano", "mas pravdu" alebo si zacne robit srandu z toho a potom to pride smiesne aj mne a uz sa nehnevam na nikoho a nic . Ale tak toto viem, ze by mozno daktorych nastvalo este viac,ale mna to nejak skludni..
A ked som nahnevana z nejakeho dôvodu a tyka sa to aj jeho (ale toto ma fakt nenapadne kedy to bolo naposledny , muselo to byt davno, teraz sa snazime riesit "problemy" skor nejakym normalnym rozhovorom) tak ma tiež ako @2 nechal vyzurit a nech si frflem a bud mi k tomu len daco povedal,alebo mi povedal, ze sa spravam hrozne a potom som sa uvedomila.
@klaudiqaaa Vidím, že nielen pri ehm...de...deba...ehheeh..debat...E..DEBATE! so mnou si sa zasekla pri jedinej myšlienke a ďalej sme sa už nepohli. Zjavne máš tento problém tak nejak globálne. Na jednej strane už vďaka tebe poznám podrobnosti jeho sexuálneho živoota úplne dokonalo, na strane druhej by si ale mohla skúsiť niečo nové.
@klaudiqaaa Mňa netankuje, ja sa mu smejem Ale šak čo môže byť lepšie, než anorektická plastová bábika, ktorá má v 22 fejs vyzerajúci na 40 a IQ predavača zmrzliny? Hej no, keď si to zhrniem, máš byť na čo hrdá
@thebad teraz sa zamysli ako asi tieto slova zneju od trtka skryvajuceho sa za anonymitu internetu a potom ti mozno dojde kto je tu na smiech inak myslela som si ze z vyzoru inych ludi sa smeju len decka na zakladnej skole tak ked uz si sa mentalne zabudol nevyjadruj sa o IQ inych ludi lebo o to viac zhadzujes len sam seba
@klaudiqaaa Ešteže sa máš čoho chytiť, aby si si tie slová pripustiť nemusela Ale veď jasné, kto ťa obdivuje, ten má pravdu a komu sa nepáčiš...No, poďme nájsť 578 dôvodov, prečo si taký človek nezaslúži ani dýchať A ďalšia z vecí, ktoré sú na give-a-fuck metri hlboko pod zdravotným stavom prezidenta Mongolska, je tvoj názor na to, či sa zhadzujem alebo nie. Vieš, keď tu ideš z môjho vkusu ohľadom dievčat odvodzovať moje IQ, tak buď to je aspoň jedna z tvojich dvoch výšok zameraná na veštenie, alebo by si si mala prerušiť štúdium a stráviť rok-dva na psychiatrickom pozorovaní.
@thebad hadaj asi aku logicku suvislost maju tvoje argumenty na skale od 1 po sasuke.... z toho si mozes domysliet preco som ani nedocitala tvoj vylev a preco ma nikdy ludia ako ty nebudu zaujimat...idem sa dalej venovat tomu aka som super cau :happy:
no veď podídem k nej a fyzicky ju ukludňujem kombináciou s nejakými vetami ktoré musia stáť za to občas bola taká vytočená že som bol vytočený ja z nej takže to trvalo dlhšie ... ale väčšinou to končilo vždy tak isto po tom manévri, smiechom a (pri)objatím
@thebad
nestrácaj s ňou čas, ona si nepripustí nič a vždy vytiahne niečo na úrovni 3. triedy ZŠ ako "argument".
A keď už ani to nepomôže tak hurá, poďme nadávať na človeka lebo má anonymitu a nezverejňuje tu o sebe všetko.
@lepka jj taká som nanič a predsa úplne bez hanby mi tráviš v profiloch na všetkých sociálnych sieťach toľko času, že máš prehľad o každej fotke a každom statuse čo vypustím ty nemáš hanby proste mne je napiču jakí ste podaktorí sprostí
som rád, že dokážeš odvodiť takéto veci z toho, že som videl jednu fotku (lebo očividne nastaviť si to súkromne je mainsteam a neflejmiť sa na FB stránke je tiež mainstream) na "priznáni wowkaru" a nedalo mi ju nepostnúť ju sem
Až taká zaujímavá nie si, že by som ti toľký čas venoval neboj, ale ži v tej ilúzii ďalej, nezabudni mi napísať potom, že si mám ísť leštiť kokot a pošleš mi fotku (doslovná citácia aj s expresívami)
@lepka jj preto ťa fuuuuuuuuuuuurt mám v notifikáciách a preto vieš presne aj na ktorých funpagoch som aktívna a preto vieš presne ako mám nastavené súkromie na fb btw tie fotky mám verejne aby sa na nich mohli ľudia pozerať takže kľudne stalkuj ďalej, ale neotravuj. si pre mňa len hmyz, na ktorý nemám repelent
ja proste nechápem aký má zmysel ľudia si neustále vykladať na stôl ko*oty a porovnávať si ich kto ho má najväčší, aký zmysel je týčiť ego a presviedčať niekoho že je horší ako ty čo je to za blbý trend dnes? veď proste, každý má iné vnímanie každý myslí a chápe inak, to je fakt ten pocit taký krásny keď niekto dá niekoho dole a cíti sa ako boss a pritom jeho prejav je hodný opičích nezrovnalostí?
@klaudiqaaa ja si za sex platit nemusim bolo to moje slobodne rozhodnutie a nebol by problem mat sex aj zadarmo ale nechcel som...na zaklade coho som poloretardovany?
@hadimistr zlato keby som chcela za to vyhrážanie znásilnením ktoré si mi písal by som ťa na psychiatriu mohla dostať aj hneď teraz keby som mala chuť opletať sa s políciou a trestným oznámením
@klaudiqaaa DD
Zaujímam sa a hrám wowko, jasné, že jednu z väčších FB stránok poznám a keď ťa tam je všade vidieť a flejmíš sa tam tak jasné, že si ťa tam všimnem ty ťapa
A jasné ,že viem aké máš súkromie na FB keď som si tvoj profil otvoril aby som tam našiel tú fotku kvôli ktorej tam ten flejm bol
Byť tebou tak by som bol redaktor a šiel písať konšpiračné teórie lebo čo ty pospájaš to nie je možné piči
@lepka tam neflejmím, keď chcem flejmiť stačí sa mi tu pustiť do kokotka jak je hadimistr a mám o zábavú postarané, tak prosím ťa aspoň nepíš píčoviny, lebo tam sa do mňa len RAZ pustila dáka piča ktorá psychicky nezvládla môj top komentár k jej priznaniu o tom že je zúfalá keď si potrebuje z wowka robiť zoznamku a to nie je vôbec môj problém, tak sa konečne cez to prenes
@46 vtip roka, odhcádzam radšej skôr než si pokazím náladu
Hadimistr ma vpodstate pravdu zenu najviac ukludni drsny sex a silne prirazanie ako zbijacka. Zena potrebuje vediet kto je tu pan kto je ten silny a kde je jej miesto.
Alebo potom rieste kludne zeny, ja mam rad mrchy ktorym treba naplacat po zadku.
ešte keby mi nejaké dobré stvorenie poradilo čo mám tej babe teda povedať, zas mi bolo vyčítané, že ju neviem ukudnit Mám ju hladkať a šeptať do ucha že to bude ok ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
keď som smutná a mám depku, tak si ma pritúli a pusinkuje ma a povie mi niečo pekné :happy:
toto zaberá na mňa.
tak ked som smutna a sklamana z nejakeho dôvodu, tak mne nepomahaju ani tak slova, ale skor objatie, pusinka, pohladenie..
Ale tak ak to je napr. kvoli skole, ze mam nejake smutne stavy, tak ma utesuje, ze som mudra a sikovna
Ked mam na niekoho/nieco nervy (co sa nestava,az tak casto), tak len pocuva a kde tu povie take ze "no" , "ano", "mas pravdu" alebo si zacne robit srandu z toho a potom to pride smiesne aj mne a uz sa nehnevam na nikoho a nic . Ale tak toto viem, ze by mozno daktorych nastvalo este viac,ale mna to nejak skludni..
A ked som nahnevana z nejakeho dôvodu a tyka sa to aj jeho (ale toto ma fakt nenapadne kedy to bolo naposledny , muselo to byt davno, teraz sa snazime riesit "problemy" skor nejakym normalnym rozhovorom) tak ma tiež ako @2 nechal vyzurit a nech si frflem a bud mi k tomu len daco povedal,alebo mi povedal, ze sa spravam hrozne a potom som sa uvedomila.
@hadimistr @14 uz druhykrat sa vyjadrujes ako psychopat, mne je jasne ze si chory ale na to by si mal brat prasky zlato..
nestrácaj s ňou čas, ona si nepripustí nič a vždy vytiahne niečo na úrovni 3. triedy ZŠ ako "argument".
A keď už ani to nepomôže tak hurá, poďme nadávať na človeka lebo má anonymitu a nezverejňuje tu o sebe všetko.
som rád, že dokážeš odvodiť takéto veci z toho, že som videl jednu fotku (lebo očividne nastaviť si to súkromne je mainsteam a neflejmiť sa na FB stránke je tiež mainstream) na "priznáni wowkaru" a nedalo mi ju nepostnúť ju sem
Až taká zaujímavá nie si, že by som ti toľký čas venoval neboj, ale ži v tej ilúzii ďalej, nezabudni mi napísať potom, že si mám ísť leštiť kokot a pošleš mi fotku (doslovná citácia aj s expresívami)
ja len tolko
DD
Zaujímam sa a hrám wowko, jasné, že jednu z väčších FB stránok poznám a keď ťa tam je všade vidieť a flejmíš sa tam tak jasné, že si ťa tam všimnem ty ťapa
A jasné ,že viem aké máš súkromie na FB keď som si tvoj profil otvoril aby som tam našiel tú fotku kvôli ktorej tam ten flejm bol
Byť tebou tak by som bol redaktor a šiel písať konšpiračné teórie lebo čo ty pospájaš to nie je možné piči
@46 vtip roka, odhcádzam radšej skôr než si pokazím náladu
Alebo potom rieste kludne zeny, ja mam rad mrchy ktorym treba naplacat po zadku.