Ahojte. Sú tu aj taký 'silno kreatívny' ľudia ako som ja, čo špekulujú s takýmito vecami? Chcela by som vytvoriť také voňavučké domáce mydielka ako darček pre najbližších k Vianociam. Videla som už viacero návodov a počula veľa rád čo pritom robiť a čo ni
minuly rok sme to vyrabali v skole, ale treba na to aparaturu, chemikalie atd.. a konecny produkt este ani z daleka nevyzera ako nieco, co by si chcela niekomu darovat mozno sa to uz da kupit v nejakej instantnej forme, bolo by to jednoduchsie.
@atropabelladona to je kravina v škole to nevyzeralo tak preto lebo ste sa ponahlali a učitelke sa učrite nechcelo stym robiť, ked sa stym pohraš a pridaš do toho niečo svoje možeš vyrobiť fakt prekrasne veci , a nepoterbuješ žiadnu aparaturu, stačia misky, pohare, neake možno formičky, vodu, jednoduche latky z drogerie a to je všetko
ja som o histórii mydla, výrobe a receptoch ako ho vyrobiť doma mala seminárku z chémie na strednej viem, že som ich hľadala na nejakej angl. stránke..ale nepamätám sa že aká to bola..len viem, že ich tam bolo veľmi veľa
..a možno ešte niekde na usbčku mám aj celú seminárku...len sa mi akosi nechce hľadať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tu je super navod na rôzne mydla
A hlavne dodržuj pH po vyrobe mydla, aby si svojim blizkym neublížila to sa tam tiež dočítaš
» poctivo.com
» www.facebook.com/Poctivo...
ako urobiť mydlo z najbližších napr.
» tranzistor.webnode.sk/news/vyroba-myd...
..a možno ešte niekde na usbčku mám aj celú seminárku...len sa mi akosi nechce hľadať
pozri si od nich viacero videí, mne sa páčia hlavne tie, kde vyrábajú sviečky