hmm jednoduche potrebujes plastovu flasu... velkost aku len chces, mne sa najlepsie osvedcili take pollitrove... ale je to jedno... na niekde tak v tretine urobis malu dierku napr. zapalovacom cez nu budes potom tahat dym.. Na hrdle kotlik z alobalu, do neho malee dierocky ihlou..potom len do kotlika prirodu, zapalit a tahat - DOBRU CHUT
dig uz ked by som cakala ze sa opytas na vodny bong...na suchy kasli..o nicom...a ked newies jako sa robi nehaj najprv kamosov ktori maju skusenosti..odkukas
Zakladatel tejto diskusie je but taky jebnuty... alebo taky rozbity.. No konec... Diky za este krajsi valentin nez som ho mal doteraz Ha ha... Tak toto uz co je...
3.prázdnu plechovku jebni o hlavu oválnym plášťom.
4.urobí sa priehlbina,do ktorej napicháš malé dierky
5.dáš si tam nejakú ďatelinku,zapáliš a ťaháš(mal by ti ísť dym,a dávaj pozor aby ti oheň nezhasol,pokiaľ ťaháš).(ťaháš cez malý otvor,cez ktorý sa pilo z pôvodnej plechovky)
myslim z jednoduchy navod na bongo z plechovky.popisane uplne dopodrobna(navod vhodny aj pre dementov)
alobal zapalis ako prvy????to kde si take videl??pokial viem zapaluje sa zelienko,a alobal je ako filter.
Sasenka2:
ty chodis do osobitky???viac neinformovana uz nemozes byt.... ,alobal je vyrobeny z hliniku,to by sa nemalo len tak zapalit.pokial ho teda nehodis do ohna.
zalezi na tom aky mas alobal...doporucujem z klasickeho bieleho jogurtu teda ja si vzdy taky kupujem...ale povim ti ze jeb sa na suche,vodne je lepsie ale k nemu postup by si asi nezvladla ked nevies spravit suche
ale aky material potrebujem...mozete mi napisat prosim este raz ten postup takze dame si normalnu pol litrovu flasu potom sprawime dieru nasipeme do flase nieco dale alobal do alobalu sprawime dieru a tahame?
zacinala.ale stacilo mi raz vidiet a vedela som to.ale naco riesi ako urobit bongo,ked si nevie zohnat ganju?sak nech si zahuli s typkami,ale ked nema s akymi??
v tej pollitrovej flasi vypalis zapalovacom malu dierku zhruba tak v polke spodnej polky flase. Potom si musis urobit kotol z alobalu, kde na spodu toho kotla urobis par dierok tenkych a ten kotol das miesto vrchnaka a donho das biznis. Potom uz len tahas a pripalujes zaroven...hlavne tahaj pekne pomaly v klude, lebo ked to vtiahnes do seba rychlo naraz, tak sa zadrhnes, ale na druhej strane, take kasliaky je si dobre davat pre lepsi ucinok
zrez plechovku do polky, na vrch daj alobal-do neho sprav vela dierok,v strede plechovky urob malu dierku daj do nej prázdne pero,alebo trubicku,utesni to zuvackou a na aloboal daj nieco zo zelenej zahradky a mas prakticke jednoduche bongo DD
jezisi kriste bonga vodne,finske, alebo normalne som vedel jak decko jzs jak toto niekto vedet nemoze alebo ta plechovka ze jednoduche a pol roka tu mas rychlejsi navod : len prehnes plechovku v strede a potom ta spravis par dier na grass a tahas cez otvor cez ktory si pil... a vodne bongo sa najlepsie roby z 1,5 litrovky ktoru vlozime do 2L plnej vody alebo este 2L do 3L ale mal som uz aj 3L v 4L finske je nieco ako vodne a normalne dokopy vezmes ci napr 2L flasku naplnis ju celu vodou potom tam cigou alebo zapalovacom spravis dieru hore si spravis kotel a zacnes palit grass jak ho zacnes palit tak pustis palec z tej dieri ktoru si spravil a voda sa zacne viljevat a to budes cumiet
Jeb na nich prosim ta ..ved toto neni normalne co si tu citam niekto si chce robit suche bongo tak to je uz co za debil co chce hulit a nevie ako spravit suchaca .. to uz aj do googlu ked si da najde tam toho po kkt.. a ze alobal zhori . mna jebne z nich ..niektorych .. kazdy spravny hulic ..aj ja .ked si chce zahulit a neni uz naozaj cez co tak vzdy sa nieco da zriesit ..kto je typek, typkyňa hulič samozrejme ..tak vie ze aj McGyver moze ist dopice so svojimy vynalezmi..oproti niektorym provizornym smoke systemom
pero ,,rurka ..flasa .jablko proste milion veci. hocico kde sa da dat do otvoru alobal je to dute a mozes z toho tahat ked neni alobal kamienok a podobne vychytavky ...ale naco to tu hovorit ked to iba par ludi co sa vyznaju pochopia .AJ TAK najlepsie je voďáro DD mnnaam . bubli bubli bubli a pottom hlboky vydych a si taam DD .pri dalsom vareni bonga vam prajem dobru chut DD .. a klea jeb nato radsej pis inde lebo tu odidu nervy ..a som sa musel normalne zaregistrovat aby som sem mohol napisat lebo toto je moc .. moje su tiez dristy ale pravda kto vie vie a pochopi ma : DD
Ludia vam to trochu drbe vodne bongo = kačka alebo niektory hovoria kachna suche bongo = plechovica z kacky mate vetsie haluski a nestipe to v hrdle ale pozor nech to neprezeniete D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
1. Vyberieme si plastovu flasu. Najlepsia sa (aspon mne) zda taka s objemom 0,5litra.
2. Postavime flasu na nieco vodorovne, volnym okom odhadneme kde je 1/3 od vrchu ( hrdla ) a tam prepalime zapalovacom dierku.
3. Z alobalu urobime tzv. kotlik, a dame ho do hrdla flasky. Na spodnu stranu kotlika spravime ihlou par malych dierok.
4. Material dame do kotlika, zapalovacom zapalime
5. Tam kde je dierka prepalena zapalovacom dame usta, a tahame dym.
2.nápoj v plechovke vylej,alebo vypi
3.prázdnu plechovku jebni o hlavu oválnym plášťom.
4.urobí sa priehlbina,do ktorej napicháš malé dierky
5.dáš si tam nejakú ďatelinku,zapáliš a ťaháš(mal by ti ísť dym,a dávaj pozor aby ti oheň nezhasol,pokiaľ ťaháš).(ťaháš cez malý otvor,cez ktorý sa pilo z pôvodnej plechovky)
myslim z jednoduchy navod na bongo z plechovky.popisane uplne dopodrobna(navod vhodny aj pre dementov)
mokre bongo
suche bongo
haluz tu s vami
alobal zapalis ako prvy????to kde si take videl??pokial viem zapaluje sa zelienko,a alobal je ako filter.
Sasenka2:
ty chodis do osobitky???viac neinformovana uz nemozes byt.... ,alobal je vyrobeny z hliniku,to by sa nemalo len tak zapalit.pokial ho teda nehodis do ohna.
klud aj ty si zacinala hehe
Jeb na nich prosim ta ..ved toto neni normalne co si tu citam niekto si chce robit suche bongo tak to je uz co za debil co chce hulit a nevie ako spravit suchaca .. to uz aj do googlu ked si da najde tam toho po kkt.. a ze alobal zhori . mna jebne z nich ..niektorych .. kazdy spravny hulic ..aj ja .ked si chce zahulit a neni uz naozaj cez co tak vzdy sa nieco da zriesit ..kto je typek, typkyňa hulič samozrejme ..tak vie ze aj McGyver moze ist dopice so svojimy vynalezmi..oproti niektorym provizornym smoke systemom
pero ,,rurka ..flasa .jablko proste milion veci. hocico kde sa da dat do otvoru alobal je to dute a mozes z toho tahat ked neni alobal kamienok a podobne vychytavky ...ale naco to tu hovorit ked to iba par ludi co sa vyznaju pochopia .AJ TAK najlepsie je voďáro DD mnnaam . bubli bubli bubli a pottom hlboky vydych a si taam DD .pri dalsom vareni bonga vam prajem dobru chut DD .. a klea jeb nato radsej pis inde lebo tu odidu nervy ..a som sa musel normalne zaregistrovat aby som sem mohol napisat lebo toto je moc .. moje su tiez dristy ale pravda kto vie vie a pochopi ma : DD