neviete nahodou ako sa da urychlit proces menstruacie..no kramy...ked chcem aby mi co najskor skoncili....vobec som ich teraz totiz necakala a prislo to ...pocula som ze ked sa pred kramami vypije pohar cerveneho vina tak kramy rychlo dostanes..a zas ke
@jeko sorry mne nejde o jebanie...nikdy som este neyebala a nemam frajera a len tak zo sexu s nikym yebat ani neplanujem...stve ma len to zeby mi nebolo blbo,bolesti brucha a tak ale to ti asi nic nehovori...ked budes zena,pochopis ...
Citróny nezaberajú to sú len také povery, ale bolo by to fajn keby trvali napríklad len jeden deň. Keď ich už raz máš tak tých "pár" dní budeš musieť vydržať.
@7 tomu ver že citróny zaberajú...ja som mala dostať krámy na dovolenke (asi v strede) a každý deň dovolenky som si vytlačila 1 citrón, zjedla dužinu a vypila šťavu a krámy som si oddialila veru asi o 6-7 dní...
vieš čo te citroni zaberajú ked dneska vipijes citronovu stavu.. tak ti krámi zoslabnu.. ale cervene vino neodporucam bo to sa malokedi stane ze to zabere a hrozi ze mozes s toho mat este aj silnejsie ako si mala
@Blinka414 na úplný začiatok, čo si napísala tejto témy tak sa len chcem vyjadriť, nie len keď si dáš červené víno, tak krámy dostaneš skôr, hocijaký alkohol...ja som sa ožrala a dostala som ich týždeň skôr tak vieš...ale to som sa riadne zrúbala a oddiali ti citrón, to je jasné ale ako skrátiť, tak asi ten citrón, len ho musíš vypiť dosť
Pane bože to sa s tým mosíš tak zaoberat ??? ... šak ked máš bolesti brucha ked to máš tak si daj trocha priesvitného alkoholu a do 15tich minut ťa nic nebolí .... a ppovím ti jendo tie bolesti máš preto lebo máš holé kríža nevím co si tým potrebuješ dokazovať, akurát si dojebeš zdravie .... Ja vím co vyprávam z vlasnej skúsenosti ...
Tiež by som veľmi vďačila,za takéto zrýchlenie.. v nedeľu ide celá rodina na kupko.. aj ja chcem íísť!! To sú sprostosti s tým menzesom! :/ joj.. nič dobrého same problémy.. a tie bolesti.. achš strašné niečo!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tak zamiesaj citrony s vinom ak ty to nepomoze tak sa aspon ozeres
niet nad HAK, čo sa týka ženského cyklu.
a hej vitamín C odďaľuje a existujú aj také "ľahké" hormóny s ktorými si posunieš menštruáciu ale urýchliť netuším