@obliviate zase myslím že pokial si nefarbí vlasy nejakými silnými zosvetľovačmi alebo pokial nemení farby každé dva týždne tak to zase na ne až tak nevplýva
@fame a ako dlho? mne to zacalo posobit asi az po mesiaci a to zehlenie naozaj velmi spomaluje rast lebo sa ti lamu stale konceky a tym padom co ti narastie to sa ti potom zlomy a vyzera to tak ze ti nerastu potom ..z vlastnych skusenosti..aj ked mi narastli vlasy musela som sa ostrihat prave koly končekom:/
@fame ja som tiež mala takéto kučery, potom som začala žehlenie obmedzovať čím mi vlasy začali rásť rýchlejšie a keďže boli čím ďalej, tým ťažšie tak aj kučery už také neboli. Potom som prestala žehliť úplne, resp. som žehlila len minimálne/v nutných prípadoch a za posledný rok mi vlasy veľmi výrazne narástli v porovnaní s tým ako rástli predtým. A už ich mám takmer úplne rovné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a nedávaj si ich často do gumičky a pi veľa vody!
BIOHAR
akoze vlasy mi rastu intergalaktickou rychlostou, za rok mi podstastli o 13 cm, a tosom ich aj strihala a ne malo