Toto ma napadlo pri konverzácii s jedným užívateľom, nebudem menovať ale nejako sme sa k tomu dostali, tak - ako vás najčastejšie oslovujú kamoši? Máte nejakú prezývku, alebo len menom, alebo vás pre istotu vôbec neoslovujú...?
Fúha, ja mám tých prezýviek strašne veľa...Každá skupinka ľudí ma volá nejako inak...tu sú niektoré z nich : Krpec, Škero, Drobec, Dušan, Cariño, Nehonníčka, Kurátko, Cicka, Miňa....atď
tak ja mam napriklad taku prezivku ako je Tutka, Tutulka, pripadne podla mena Marry, alebo Marika, a este som pre spoluziakov tzv. "porcelanova" alebo "cukrova" babika
Filip, Fipi. To druhe ma celkom fajn historiu, ze mi to ani nevadi, aj ked mam viac nez 10 rokov
Jeden kamos mi dodnes hovori "Fulgo", co bola moja prezyvka z druhej triedy ZS. Najviac ma potesila moja trenerka plavania asi pred 6 rokmi, ked ma 2x oslovila "Vajcadlo"...
Hanča, Hanka, Heňa, Stella (sa ma nepýtajte ako to vzniklo, to si už ani ja nepamatám , Upírik (ja fakt nemôžem za to, že som taká bledá), Diskomiňa (no tak k tejto prezývke vedie veeeeeeľmi dlá história xD), Ďuďa (taká skomolenina prvej časti môjho priezviska) a často aj HejTy
všade ma volajú inak, nemám jednotnú prezývku tu sú najpouživanejšie: Lucky (najpoužívanejšie), Pucko (len bratranci), Laco, Layoš, Džejár, Shaky a podobne
Nika, Nikky, Nikol, Nikuška (to moc nemusím ) , kobylka ( toto tiež moc nie ) cica, láska, bejby.. na toto nič nenamietam a ešte všeliako možne, nespomínam si na všetko ale najčastejšie Nikol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
ked ich naserem tak som Radoslava aj ked sa tak nevolam =D
Tam, kde bývam: Luci, občas Lucka
To druhé sa mi pochopiteľne páči viac.
Zvyšok: Domči, Domi, Domča (ale to už pomenej), Dominika
Nenávidím keď mi niekto povie "Domina", ale to už, naštastie, každého prešlo.
Jeden kamos mi dodnes hovori "Fulgo", co bola moja prezyvka z druhej triedy ZS. Najviac ma potesila moja trenerka plavania asi pred 6 rokmi, ked ma 2x oslovila "Vajcadlo"...
a zabudla som ze aj Reďkovka.
a ešte ma zvyknú volať že greenpeace
neznášam Ni, Nikola (vraždila by som), Najky......
............volať sa ako tenisky...............Oh, my
A učitelia Fero. =D
Druhý najlepší kamoš ma volá anjelik
Chalani na intráku szivi -sivi
A naši doma podľa nálady.
Baby len menom, okrem jednej, tá ma volá bosorka
Mamina - Šmudlo nemám problém s prezývkami
esta, cesta, česta, estik, piestik, čestík, kamionistka, hulda.. a tak
ked niekomu robím dobre filipko
ked niekoho nasieram kurva fiilo neser ma
filip