ono je problem ,ze ak rodicia nie su sami dobre vychovany potom je dost mozne ,ze ani ich deti nebudu. Sak pockajte este len bude sranda ked tato generacia bude mat svoje deti
rodičia ma nevychovávali do žiadnej špecifickej ideológie či prístupu, mávali sme diskusie, kde samozrejme vyjadrovali svoj názor (ktorý by som nevedel zaradiť do týchto stupídnych kategórií), ale vcelku jasne sa vyjadrovali že to je ich názor a ja si môžem vytvoriť vlastný a rozprávajú sa so mnou preto aby zistili aký a prečo som si vytvoril.
uz som sa snazila si tuto otazku zodpovedat, ale myslim, ze liberalne. Aj ked si to uvedomujem az teraz, davali mi velku slobodu, ucili ma ze pokial budem dodrziavat nejake pravidla tak mozem mat vlastny zivot a nebudu sa mi donho pchat.
Mna vychoval majster Splinter, v kanaloch. Spolu s mojimi tromi surodencami: Raphael, Michelangelo, Donatello. Majster povedal, ze budem skvely ninja, len sa musim trochu snazit.
skorej liberalne lebo do 15 rokov som bola brana ako viac menej rovnomerna mame, bola som samostatna, svoje veci a problemy som si riesila sama ako aj moralne otazky a tak....a vseobecne som sa neskor dost uzavrela do seba pred ostatymi.... ale hlavne neskor sa zacalo uplatnovat autoritarska vychova so silnou kritikou a to dost dojebavalo vsetko a o to viacc soms a zliberalnila
uplne najppc. neviem ako, prisne ale hipisacky tiez. dakujem im za tuto vychovu. moji rodicia su naj top ppc ludia na svete. tymto ich zdravim a lubim uch najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
takze ako v com, v niecom som konzervativna, v niecom liberalna a oni tieto veci myslim smerovali dobre