Toto su take fóra že si pomyslím: Som na rande s nejakou babou a teraz vytiahne meter, odmerá mi ho a povie že máš o cm viac/menej ako mám stanovený limit, nebude nám to klapať končíme?
@rocafella tak bol by si prekvapeny kolko dievcat sa vyserie na chlapa, lebo ma nevyhovujuci penis - moc velky alebo moc maly....mne sa furt stava, ze na rande mi dievca casto cumi do rozkroku a snazi sa nejako vydedukovat velkost takisto som si vsimol, ze kopa dievcat, ktore som balil, sa mi kuka na prsty - asi porovnavaju prstennik a ukazovak, aby zistili, ci ho mam nadpriemerneho
@newcomer Tak aby sa zena vysrala na chlapa kvoli penisu to musi byt ale nejaky extrem bud mooooc malicky alebo mooopc velky ..
Lebo viem, ze aj jedna kamaratka mala chalana co mal mikropenis co ked mu stal mal max. 8cm ale pri sexe sa tvarila vzrusene a pritom ze ani nevedela ci je v nej alebo nie a aj tak to tusim nebol vtak kvolo ktoremu sa rozisli ale kvoli tomu ze bol psychopat
a ktomu sledovaniu penisov zenami nieco na tom je aj mne sa stalo ze spoluziacka na strednej sla okolo mna nahodou sa nejako osuhla o mna a potom mi hovori ze ho musim ma dobreho
@rocafella tak ako nemyslim, ze zena sa vyserie na chlapa, lebo ma ho 13cm dlheho, a jej byvavly mal 14cm a bolo s nim super....ale chlapa s malym pindurok by nebrala ziadna, ani keby bol boh...teda, brala by ho, ale podvadzala by ho s niekym, kto ma kladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
birdz nikdy nesklame
nech mi moc neroztaha cokolvek
@rocafella tak bol by si prekvapeny kolko dievcat sa vyserie na chlapa, lebo ma nevyhovujuci penis - moc velky alebo moc maly....mne sa furt stava, ze na rande mi dievca casto cumi do rozkroku a snazi sa nejako vydedukovat velkost takisto som si vsimol, ze kopa dievcat, ktore som balil, sa mi kuka na prsty - asi porovnavaju prstennik a ukazovak, aby zistili, ci ho mam nadpriemerneho
ale nie, šak normálny predsa
Lebo viem, ze aj jedna kamaratka mala chalana co mal mikropenis co ked mu stal mal max. 8cm ale pri sexe sa tvarila vzrusene a pritom ze ani nevedela ci je v nej alebo nie a aj tak to tusim nebol vtak kvolo ktoremu sa rozisli ale kvoli tomu ze bol psychopat
a ktomu sledovaniu penisov zenami nieco na tom je aj mne sa stalo ze spoluziacka na strednej sla okolo mna nahodou sa nejako osuhla o mna a potom mi hovori ze ho musim ma dobreho
ale ideál je tých 37 centimetrov :letim:
hlavne na @14
ale inak, ešte nikdy ma nenapadlo pri sexe uvažovat nad tým, kolko je to asi centimetrov. a už vôbec nechápem, jak to niektoré baby vedia tak presne.
(cudujem sa, ze to este nik nenapisal)
Zoberem obal na cdcko ma asi 10cm prilozim dvakrat za sebou a tych par centikov pripocitam/odpocitam
Jeden môj bývalý mal veľký penis a nevedel už sa už má s ním pochváliť tak si ho predomnou meral pravítkom!
Bol to teda kokot
Dva a pol chlapa
konkurenciu nevyhľadávam.
@newcomer a dokonca ma donútil sa na to pozerať, fakt si myslel, že ho potom pochválim alebo čo
@1 si zabil
mam to v merku