ja som vzdy chcela byt patologicka alebo policajtka... vela serialov som zamlada pozeravala
a ked budem uz maximalne dospela a zrela budem mat vlastny bar... nie, nechcela by som mat vlastny bar... BUDEM mat vlastny bar... a kazdy tyzden tam bude nejaky koncert... a tak
Hmm... ja som chcela byť herečkou keď som bola malá Ale keďže teraz uvažujem triezvo tak neviem Chcela by som robiť niekde pri koňoch ale keďže mi rodičia tú školu zatrhli tak sa musím uspokojiť s veterinou alebo nejaký cestovný ruch A fakt neviem či to budem robiť... ale najprv ma na nejakú školu musia zobrať takže asi tak zatiaľ nerobím predbežné plány
ja chcem byt hnilo ktory nic nerobi a za to dostava peniaze ako je to teraz vsade a zaroven nikde ale keby si mam vybrat povolanie(no vlastne uz si teraz nic nenavyberam ked som na takej skole na akej som) tak nieco s IT...pripadne hudobou ale to ma asi dnes uz neuzivi
ja sa chystám byť milionár (budem mať vlastnú motocyklovú dieľňu, kde s budú robiť choppre klasických tvarov) budem mať vlastného choppera, defendera, shelby gt500 '68, hayabusu a tak
ale inak bych po škole celkom rád šiel na dopravnú do žiliny, odtiaľ pekne do marranela
ja som vzdy chcela byt nezamestnana len tak krcat po svete, alebo sotpovat...a sem tam si privirobit...a dufam ze ked cloveka niakeho zozeniem tak to bude realne...
povodne som v 15tich rozmyslaala aj o herectve a hereckej skole-konzervatoriu,ale hned jak som sa dozevedela ze aby ma prijali mala by som aj spievat vediet a ze sa tam aj spieva,cize moje sny sa tym hned rozplynuli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a ked budem uz maximalne dospela a zrela budem mat vlastny bar... nie, nechcela by som mat vlastny bar... BUDEM mat vlastny bar... a kazdy tyzden tam bude nejaky koncert... a tak
a myslim ze budem..hm..to jak mam vedet? ..boze ja nevjem ..pojdem na gympel potom na vysku este nevim aku a potom sa uvidi
zabavat ludi
hudba
sport
no uvidime..
o 15 rokov politik samozrejme...
ale inak bych po škole celkom rád šiel na dopravnú do žiliny, odtiaľ pekne do marranela